سوال در مورد volume light

smkn

Member
سلام به همه دوستان عزيز
آيا كسي بلده اين طور كه در عكس نشان داده ام در مكس volume light درست كنه ؟ لطفا توضيح بديد .
نيز اگر كسي اين رو در پريمر بلده لطفا لينكي براي آموزشش برام بده .
با تشكر از همه دوستان مخصوصا دوست عزيزم آقاي طاهري

mamali132002

Active Member
اون پست قبلی مثل اینکه پاک شد ... این عکسی که شما گذاشتید رو من چند وقت پیش گذاشته بودم و گفته بودم که در after effect و primier میتونید با Plugin Trapcode shine انجام بدید.... در 3d max هم مجتبی با یک روش با حال همچین چیزی رو ساخته بود.

modjtaba

Member
salam

salam ..
omidvaram bishtar bebinamet tooye post-e (volume light)ye bar in ro iad dade boodam
bebin age peida nashod ie bar digeh begam chon kheily mohem va kar amade

D.Abedi

Member
سلام
آقا مجتبي چرا فارسي نمي نويسي. اينطوري ممكن است منظورت را متوجه نشويم

D.Abedi

Member
باز هم سلام
اينقدر حولم كرديد كه يادم رفت نظرم رو بگم.
آقاي smkn در مورد اين جلوه شايد بتوني با گذاشتن يك نور حجمي پشت نوشته مورد نظر و تنظيم زاويه به نتيجه برسي، من خودم امتحان نكردم.

modjtaba

Member
Bebakhsid
motoassefane taghiirati ke be site dadan baes shode ke man natoonam farsi benevisam
CD XP ro daram
mishe begin chetory mishe Fonre farsi ro nasb kard?mamnoon

D.Abedi

Member
سلام
اقاي مجتبي اول از همه ببين كه از كدام انكد استفاده ميكني (منوي view, encoding) هر چي كه بود انرا روي unicode utf-8 بگذار. اگر هم ويندوزت را فارسي نكردي مي تواني در قسمت Regional and Language Options از كنترل پنل زبانهاي راست به چپ (مثل فارسي) را نصب كني. اميدوارم مشكلت حل شود.

smkn

Member
خواهش

سلام .
دوستان اگه ممكنه با كلمه « ققنوس» يك volume light شبيه شكلي كه آقاي mamali درست كرده اند درست كرده و برام بفرستيد .
و اگه آقاي mamali وقت و حوصله داشتند لطف كنن و در برنامه پريمر هم برام اين زحمت رو بكسند .
تشكر از همه :)

smkn

Member
سلام آقاي mamali عزيز . من trapcode shine رو دانلود و نصب كردم . لطفا مراحل ساختش رو توضيح بديد .
البته ورژن تريال است . اگه شما سريال نامبر رو داريد لطفا بگيد تا من هم رجستر كنم.
ممنون

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام
d.abedi فکر کنم ختم ویندوز باشی ها یه وقت ما رو هک نکنی

mamali132002

Active Member
آقا واقعا شرمنده من يادم رفته بود كه يه سر به اين تاپيك بزنم...

شما به برنامه برو بعد اونجا يك لاير باز كن و توش text كه ميخواي رو بنويس بعد برو به قسمت effect بعد اونجا برو به قسمت trapcode و shin رو انتخاب كن:
1- براي كرك كردن شما به قسمت Option برو و بعد برو به enter kay و :
S/N: 44FFNT4K

name : JB-TEAM

2- براي اين كه نور پشت text بره شما بايد قسمت Transfer mode رو به screen تغيير بدي ... اين قسمتش عين blending mode خود photoshop هست.

شما بايد براي motion كردن حركت نور source point رو در حالت motion قرار بدي و بعد بع فرم بالا رفته و عدد رو عوض كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا