سوال در مورد uv

Gryphon

Member
سلام....
میخواستم بدونم اگه uv یه آبجکت رو روی چند تا tile تنظیم کنیم آیا کیفیت تکسچر رو میبره بالا؟!
(منظورم از tile مربع هایی هست که uv توش قرار میگیره)

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
من خوب خوب نفهمیدم چی میگی رفیق ولی ... اول بگم که فقط یه کادر هست که کل UV توش قرار میگیره، و بقیه سوری هست، در مرود کیفیت هم فقط resolution ـــ UV هست که میتونه کیفیت رو بالا ببره.

اگه درست متوجه شده باشم

حق یارت

Gryphon

Member
یه عکس گذاشتم مربوط به uv یه آبجکت هست که تو UVLayout درست کردم موقع درست کردن uv همونطور که معلومه کل uv تو یه tile جا نمیشد اولش گفتم بیام اندازه uv هارو کوچیک کنم بعد سایز کلی عکس رو ببرم بالا تا کیفیت حفظ کنم بعد یه سوال برام پیش اومد: اگه uv رو، رو چند تا tile تنظیم کنم تا نیازی به کوچیک کردن uv نشه، کیفیت حفظ میشه؟

پیوست ها

• uv.jpg
    uv.jpg
    422.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6

amin256

Well-Known Member
سلام
اصلا کاربرد tile بالا بردن کیفیت تصویر نیست بلکه هر عددی رو واسه tile انتخاب کنی فقط تکستچر رو در راستای همون محور u یا v آبجکت تکرار میکنه. شما باید برای بالا نگه داشتن کیفیت texture از مادیفایر unwrap UVW Map استفاده کنی

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز اصلا هیچ برنامه ی خارج از کادر اصلی uv رو نه حساب میکنه نه خروجی میگیره. شما همه رو تو یه کادر قرار بده ولی باز سایز بزرگ خروجی بگیر.

اولش گفتم بیام اندازه uv هارو کوچیک کنم

در مورد این جملت هم من شک کردم شما یه گزینه رو باهاش کار نکردین، از نوع بیانتون حدس زدم، شاید هم بلد باشین.

دوست عزیز لازم نیست uv ـها رو کوچیک کنید تا زنگشون هم قرمز بشه، باز گزینه های [ یا ] میتونی uv ـت رو پک کنی تو اون کادر و بعد به دلخواه جاشون رو تغییر بدی. البت اگه بلد بودی من اشتباهی فهمید شرمنده رفیق.

جدیدترین ارسال ها

بالا