سوال در مورد usb 3؟؟؟؟

SajadCG

کاربر فعال
سلام.:cool:
می خواستم بدونم که اگه کابل که USB 2 هست مثل موس یا کیبرد را به USB 3 وصل کنی اشکای داره نه؟؟
مرسیــــ:rose:

SajadCG

کاربر فعال
یه سوال دیگه:

من یه هارد WD به تازگی خریدم که کابلش هم usb3 هست هم usb 2 ، ولی وقتی به پورت usb 3 وصلش می کنم سرعتش حدود 70 مگ در ثانیه میشه ولی وقتی به usb 2 وصلش مس کنم سرعتش تا 120 هم میرسه. در صورتی که من شنیدم که USB 3 سرعتش حدود 5 برابر usb 2 هست.
علتش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه کسی در مورد سوال اولم اطمینان داره ،راهنماییم کنه.

the_king

مدیرکل انجمن
یه سوال دیگه:

من یه هارد WD به تازگی خریدم که کابلش هم usb3 هست هم usb 2 ، ولی وقتی به پورت usb 3 وصلش می کنم سرعتش حدود 70 مگ در ثانیه میشه ولی وقتی به usb 2 وصلش مس کنم سرعتش تا 120 هم میرسه. در صورتی که من شنیدم که USB 3 سرعتش حدود 5 برابر usb 2 هست.
علتش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه کسی در مورد سوال اولم اطمینان داره ،راهنماییم کنه.
حداکثر نرخ انتقال داده USB2 برابر با 60 مگابایت در ثانیه است، حداکثر نرخ انتقال داده USB3 هم 640 مگابایت در ثانیه
است، حدودا 10 برابر سریعتر از USB2 . اما اینها مشخصات پورت هستند، نه هارد دیسک. هارد دیسک های
معمولی به محدوده 640 مگابایت در ثانیه نزدیک هم نشده اند.

اگه شما سریعترین هارد دیسک دنیا رو به پورت USB2 متصل کنید نرخ انتقال داده اش از 60 مگابایت در ثانیه بیشتر
نمیشه. همانطور که اگه کندترین هارد دیسک دنیا رو به پورت USB3 متصل کنید نرخ انتقال داده اش از حد معمول
اون هارد دیسک ذره ای بیشتر نمیشه. پورت و رسانه، هر کدوم که کندتر باشه نرخ انتقال داده همون خواهد بود.

اگه کابل رابط هارد دیسک در یک طرف دو سر داره، حتما دو سر رو وصل کنید، چون معمولا هارد دیسک های سریع
نیاز به جریان بیشتری دارند. در ضمن زمانی می توانید حداکثر نرخ انتقال هارد دیسک رو بدست بیاورید که
رسانه دیگه ای که اطلاعات را رویش کپی می کنید یا ازش می خوانید از هارد دیسک شما سریعتر باشه.
فرضا اگه اطلاعات رو از سریعترین هارد دیسک دنیا روی یک هارد دیسک کند کپی کنید نرخ انتقال داده در حد
هارد دیسک کند باقی می مونه.

وقتی داده ای از یک رسانه به رسانه دیگه ای منتقل میشه، نرخ انتقال داده همیشه نرخ انتقال کند ترین بخش ارتباطی
است، یعنی هر بخشی که نرخ انتقال داده کمتری داشته باشه. اگه داده ها از طریق رابطی با نرخ انتقال x از رسانه ای
با نرخ انتقال داده y به رسانه دیگری با نرخ انتقال داده z منتقل بشه نرخ انتقال داده حداقل مقدار میان x و y و z است.

SajadCG

کاربر فعال
حداکثر نرخ انتقال داده USB2 برابر با 60 مگابایت در ثانیه است، حداکثر نرخ انتقال داده USB3 هم 640 مگابایت در ثانیه
است، حدودا 10 برابر سریعتر از USB2 . اما اینها مشخصات پورت هستند، نه هارد دیسک. هارد دیسک های
معمولی به محدوده 640 مگابایت در ثانیه نزدیک هم نشده اند.

اگه شما سریعترین هارد دیسک دنیا رو به پورت USB2 متصل کنید نرخ انتقال داده اش از 60 مگابایت در ثانیه بیشتر
نمیشه. همانطور که اگه کندترین هارد دیسک دنیا رو به پورت USB3 متصل کنید نرخ انتقال داده اش از حد معمول
اون هارد دیسک ذره ای بیشتر نمیشه. پورت و رسانه، هر کدوم که کندتر باشه نرخ انتقال داده همون خواهد بود.

اگه کابل رابط هارد دیسک در یک طرف دو سر داره، حتما دو سر رو وصل کنید، چون معمولا هارد دیسک های سریع
نیاز به جریان بیشتری دارند. در ضمن زمانی می توانید حداکثر نرخ انتقال هارد دیسک رو بدست بیاورید که
رسانه دیگه ای که اطلاعات را رویش کپی می کنید یا ازش می خوانید از هارد دیسک شما سریعتر باشه.
فرضا اگه اطلاعات رو از سریعترین هارد دیسک دنیا روی یک هارد دیسک کند کپی کنید نرخ انتقال داده در حد
هارد دیسک کند باقی می مونه.

وقتی داده ای از یک رسانه به رسانه دیگه ای منتقل میشه، نرخ انتقال داده همیشه نرخ انتقال کند ترین بخش ارتباطی
است، یعنی هر بخشی که نرخ انتقال داده کمتری داشته باشه. اگه داده ها از طریق رابطی با نرخ انتقال x از رسانه ای
با نرخ انتقال داده y به رسانه دیگری با نرخ انتقال داده z منتقل بشه نرخ انتقال داده حداقل مقدار میان x و y و z است.

مرسی از بابت توضیحاتتون.:rose:
اونجای که گفتم تا 120 هم میرسه واسه این بود که موقع کپی کردن این اطلاعات رو در پنجره ای کوپی در ویندوز 7 می نویسه .
در مورد کابل باید بگم که 2 پورت نداره ، به این صورته که یک پورت هست که هم USB 3 هست هم USB 2.
خواب اون سوالم رو ندادید :

آیا مشکلی پیش میاد اگه کابل usb 2 را به USB 3 بزنیم؟؟؟؟؟؟؟
مرسیـــ:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
مرسی از بابت توضیحاتتون.:rose:
اونجای که گفتم تا 120 هم میرسه واسه این بود که موقع کپی کردن این اطلاعات رو در پنجره ای کوپی در ویندوز 7 می نویسه .
در مورد کابل باید بگم که 2 پورت نداره ، به این صورته که یک پورت هست که هم usb 3 هست هم usb 2.
خواب اون سوالم رو ندادید :

آیا مشکلی پیش میاد اگه کابل usb 2 را به usb 3 بزنیم؟؟؟؟؟؟؟
مرسیـــ:rose:

ابدا مشکلی پیش نمیاد، usb 3 با usb 2 و usb 1 سازگاری کامل داره.

majidonline2000

New Member
usb2 به 3

سلام خسته نباشید

من یه هارد اکسترنال یک ترا خریدم که ظاهرا usb3 هستش
اما سیستمم مادربوردش فقط usb2 ساپورت میکنه

همونطوری که شما هم فرمودین سرعت انتقال اطلاعات بین هارد اکسترنال و سیستمم در حد همون usb2 هست
میخام بدونم آداپتور یا مبدلی برای usb2 توو بازار نیست که بشه به usb2 وصل کرد و انوقت با سرعت usb3 از هارد اکسترنال استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟

مثل اینکه یه کارت PCI هست که میشه روی ماردبورد سوار کرد و خروجی USB3 گرفت اما آیا سخت افزاری برای USB2 هم هست؟ توو بازار ایران چی؟

مرسی

آخرین ویرایش:
باید کارت pci برای usb3 بخری ، ولی به نظر من هزینه رو مصرف اون نکن چون چندان فرقی حس نمیکنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا