سوال در مورد Terrain در مایا

zzmm14

Active Member
با سلام
آیا میشه حالت Terrain در مایا داشت
یعنی هرچقدر از اشیا .زمین و غیره دور میشویم جزییات(وایر) اشیا کمتر و هر چقدر نزدیک میشویم جز ییات بیشتر
با تشکر

Hamed_8

Member
در کل میشه گفت نه !
چون این سیستم برای ریل تایم طراحی شده و مایا ریل تایم نیست

البته میشه دستی درستش کرد ولی پیش فرض نداره
همه موتورهای بازی سازی اینو دارن

zzmm14

Active Member
ممنون حامد عزیز
داخل برنامه Vue 9.5 دیدم ابن قضیه وجود داره گفتم شاید بجز موتورهای بازی ساز. برنامه مایا هم داره.

mahdilal

Member
البته این که این دوستمون گفته مایا ریل تایم نیست سخت در اشتباه هستند و مایا با پلاگین skyline که خود اتودسک بهش اضافه کرده و البته در حال حاضر خریدنی هست ریل تایم میشه و همین طور یک پلاگین اتودسک داره برای نور پردازی در گیم که امسال آن را هم به مایا اضافه کرده بود با نام Beast که قابلیتهای زیادی داره البته به صورت ریل تایم در ویوپرت مایا رندر می گیره ، اینها چیزهایی هست که من در GDC 2012 اتودسک دیدم

zzmm14

Active Member
البته این که این دوستمون گفته مایا ریل تایم نیست سخت در اشتباه هستند و مایا با پلاگین skyline که خود اتودسک بهش اضافه کرده و البته در حال حاضر خریدنی هست ریل تایم میشه و همین طور یک پلاگین اتودسک داره برای نور پردازی در گیم که امسال آن را هم به مایا اضافه کرده بود با نام Beast که قابلیتهای زیادی داره البته به صورت ریل تایم در ویوپرت مایا رندر می گیره ، اینها چیزهایی هست که من در GDC 2012 اتودسک دیدم

ممنون از نظر دوست عزیز
سوال اصلی این بود که آیا میشه حالت Terrain در مایا داشت
یعنی هرچقدر از اشیا .زمین و غیره دور میشویم جزییات(وایر) اشیا کمتر و هر چقدر نزدیک میشویم جز ییات بیشتر
ممنون میشم نظرتون رو در این مورد بگین

maxscript

Well-Known Member
سلام:
این قابلیت توی انجینهای بازی سازی با نام Lod شناخته میشه فکر نمیکنم یه نرم افزار سه بعدی قابلیت Lod را داشته باشه چون این قابلیت برای Optimize کردن محیط بازی است که بشه Fps را کنترل کرد ولی برنامه های سه بعدی دلیل برای این کار نمی بینن

Hamed_8

Member
البته این که این دوستمون گفته مایا ریل تایم نیست سخت در اشتباه هستند و مایا با پلاگین skyline که خود اتودسک بهش اضافه کرده و البته در حال حاضر خریدنی هست ریل تایم میشه و همین طور یک پلاگین اتودسک داره برای نور پردازی در گیم که امسال آن را هم به مایا اضافه کرده بود با نام beast که قابلیتهای زیادی داره البته به صورت ریل تایم در ویوپرت مایا رندر می گیره ، اینها چیزهایی هست که من در gdc 2012 اتودسک دیدم

قبلا فکر میکنم در این مورد بحث کردیم و به این نتیجه رسیدیم مایا ریل تایم نیست !
اونی شما میگی اسمش پلاگینه و با خوده مایا خیلی فرق داره

جدیدترین ارسال ها

بالا