Fa سوال در مورد SQLite در ساختن کتاب

این سوال در چه مدتی پاسخ گویی میشود؟

• 10 دقیقه

رای: 1 100.0%
  • 12 ساعت

رای: 0 0.0%
  • 1 روز

• 1 هفته

• مجموع رای دهندگان
    1

hrs192

Member
سلام و دستتون درد نکنه اساتید گرامی بابت اموزشهای مفیدتون
حالا من میخوام یه کتاب با فهرستی شبیه این بسازم
که عکسش تو پیوست گذاشتم
ولی خیلی ازین وسیع تر هست هاا
حالا بنظر شما من تیبل این کتاب را چطور طراحی کنم که در فهرست و جستجوی کتاب کار شیک و تمیز در بیاد؟

آیا این طور فیلد های تیبل مناسب هستند یا نظر دیگری دارین ؟

4 3 2 1
id A 'A "A
id A 'A "B
id A 'B "A
id B 'A "A

پیوست ها

• 123.jpg
    123.jpg
    56.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بهتره در مورد کار کرد قسمت های این کتاب بشتر و واضحتر توضیح بدید و اینکه میخوایین متن ها رو توی دیتابیس ذخیره کنید یا متن ها و ....

و در مورد نظر سنجی هم باید بگم که امروز تاسوعا هست و فردا عاشورا و خیلی از بچه نمیتونن به انجمن سر بزنن

ولی اگر روز های دیگه ای بود مطمئن باشید خیلی زود به جوابتون میرسیدید. کمتر از چند ساعت

hrs192

Member
داداش کتاب یه توضیح المسائل

حالا این مثال باسه یکی از قسمت های کتاب هست( به تیتر ها توجه کن)

جلد اول
..
کتاب الطاهرات
....
مطلب یازدهم
.....
فصل: تیتر متن کتاب و خود متن که حاویه چندین مسئله هست که نیازی نیست مسائل جدا باشه

دستت درد نکنه

silvercover

کاربر متخصص
برای داشتن ساختار درختی و سلسله مراتبی بهترین کار این هست که هر رکورد در جدول دارای یک فیلد به اسم شناسه والد باشه. به این ترتیب قادر هستیم والد و سرشاخه هر عضو درخت رو به دست بیاریم.

یک مثال ضمیمه کردم که این ساختار رو نشون میده. هر جا که برگ یا عضوی از درخت دارای والد نباشه شناسه والد صفر گذاشته می شه و به همین ترتیب تا پایین.

attachment.php

پیوست ها

• SS.png
    SS.png
    15.4 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • DBtree.rar
    325 بایت · بازدیدها: 11

hrs192

Member
برای داشتن ساختار درختی و سلسله مراتبی بهترین کار این هست که هر رکورد در جدول دارای یک فیلد به اسم شناسه والد باشه. به این ترتیب قادر هستیم والد و سرشاخه هر عضو درخت رو به دست بیاریم.

یک مثال ضمیمه کردم که این ساختار رو نشون میده. هر جا که برگ یا عضوی از درخت دارای والد نباشه شناسه والد صفر گذاشته می شه و به همین ترتیب تا پایین.

مرسی
ولی من باسه هر عضو ام چند والد بزرگ تر هم دارم باسه اونا هم فیلد بزارم ؟
و اینکه مشکل اصلی من نمایش دادنش توی پروژه هست

silvercover

کاربر متخصص
نیازی به درج پدر بزرگ ها و اجداد در هر ردیف نیست. هر ردیف باید تنها حاوی بالا سری خودش باشه.

برای نمایش هم شما می تونی توی یه حلقه از بالا به پایین یا از پایین به بالا درخت رو پیمایش کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا