سوال: در مورد Resolution كامپيوتر user

سلام به همهتون يه سوال داشتم در مورد رزوليشن كامپيتور كاربر

من يك پرنامه اي ساختم كه تمام صفحاتش بر پايه سايز 864*1152 طراحي شده به همين خاطر بوسيله كد زير كاري كردم تا كسي كه برنامه رو اجرا مي كنه رزوليشنش به 864*1152 تبديل بشه تا ظاهر پروژه ام به هم نريزه ولي بعد از اينكه user از پروژه خارج شد رزوليشنش همين 864*1152 مي مونه ولي نمي خوام اينجوري باشه بلكه مي خوام كاري كنم كه اگر exit رو زد ، resolation ويندوزش به حالت اوليه خودش برگرده به طوري كه متوجه نشه كه رزويشنش تغييري كرده بود.

از كسي پرسيدم كه چه جوري اين كار رو انجام بدم، توضيح داد كه بايد اول بفهمي كه رزوليشنش چيه بعد اونو در جايي ذخيره كني و در پايان اونو فعال كني

آيا اين كار درسته يا اينكه راهي آسان تر براي اين كار هست يا كدي براي اين كار وجود دارد يا نه

حال از شما مي خوام كه به من كمك كنيد تا بتونم رزوليشن user رو به حالت اوليه خودش بعد از زدن exit برگردونم

كدي هم كه توسطش رزوليشن رو عوض كردم اينه :

XRes$ = '1152'
XResInt = VAL(XRes$)
** Change X value to Integer
PluginSet("MiscPlugIn","XResInt")
PluginRun("MiscPlugIn","ResX")
YRes$ = '864'
YResInt = VAL(YRes$)
** Change Y value to Integer
PluginSet("MiscPlugIn","YResInt")
PluginRun("MiscPlugIn","ResY")
PluginRun("MiscPlugIn","ChangeRes")
**Must be a valid Screen Resolution

خواهش مي كنم اگر پاسخ اين سوال رو مي دونيد بگيد چون خيلي لنگه اين كارم و در واقع اگر نتونم اين كار رو بكنم پروژه ام با شكست روبرو مي شه

آخرین ویرایش:

splinter cell

Well-Known Member
این کدی که گفتین رو یادتون رفته بنویسید؟برای اینکار از پلاگین استفاده میکنید یا نه؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام دوست عزیز
این مثال خواسته شما رو انجام میده.
توی اسکریپت start رزولیشن مورد نظر رو وارد کنید.
فقط یه نکته : شما باید پلاگین mmbmisc رو توی برنامه embed کنید.چون حجمش زیاد بود من نذاشتم.

موفق باشید...!

پیوست ها

• Manual Change Res.zip
    953 بایت · بازدیدها: 33
[SaMaN];797746 گفت:
سلام دوست عزیز
این مثال خواسته شما رو انجام میده.
توی اسکریپت start رزولیشن مورد نظر رو وارد کنید.
فقط یه نکته : شما باید پلاگین mmbmisc رو توی برنامه embed کنید.چون حجمش زیاد بود من نذاشتم.

موفق باشید...!
آقا سامان دست شما درد نكنه اين مثالي كه شما داده بوديد تقريبا تو همون چيزايي كه من درست كردم ولي با اين تفاوت كه شما با يك اسكريپت اول رزوليشن رو تغيير داديد كه منم اين كار رو كردم اما شما بوسيله يك CBK_EXIT كاري كرديد كه بعد از خروج دوباره رزوليشن به حالت اوليه برگشت.مي خوام بدونم اين CBK_EXIT چيه ؟ يا چي كار مي كنه و اينكه شما تو اون چه كدي نوشتيد كه رزوليشن رو به حالت اوليه برگردوند ؟
دمتون گرم اگه بتونيد به من بگيد كه چه جوري براي پروژم يك CBK_EXIT درست كنم كه رزوليشن رو به حالت اوليه خودش بعد از Exit برگردونه اسم شما رو در قسمت special thank پروژه ام مي نويسم.
در پايان بگم كه پروژه ام چيزي كوچيكي نيست يك پروژه آموزشي خيلي بزرگه !

Ehssan_it

Well-Known Member
کافیه تو قسمت master top layer یک اسکریپت بزارید به اسم CBK_EXIT ( به بزرگی حروف حساس است ) و تو اون اسکریپت هر فرمانی رو که دوست دارین بنویسین. این اسکریپت با خروج از برنامه به هر شکل اجرا میشه.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
خیلی جالبه. با اینکه اون مثال قبلی که گذاشتم یه مشکل کلی داشت و قاعدتا نباید درست کار می کرد. ولی ظاهرا مشکلی به وجود نیومد.
این مثال دومی مطمئن تر هستش.
اگه دقت کنید توی صفحه اول :
کد:
[LEFT]
org_w=ScreenWidth()
org_h=ScreenHeight()
[/LEFT]

وجود داره. که رزولیشن جاری سیستم رو میگریه. و بعد با اجرای اسکریپت start رزولیشن رو تغییر میده.

اما CBK_EXIT :
شما از منوی Page به گزینه Master Top Layer برید و بعد یه اسکریپت بسازید و اسشمو CBK_EXIT بذارید.همونطور که احسان گفت به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید.
این اسکریپت به صورت خودکار زمانی اجرا میشه که کاربر بخواد از برنامه خارج شه ، مثل ALT + F4 یا دکمه ضربدر .

اگه دقت کنید محتویاتش هم ، مقدار دهی به متغیرهای رزولیشن با استفاده از متغیر های قبلی که رزولیشن قبلی رو ذخیره کردن.

البته طبق مثال قبل که مشخص شد. این پلاگین وقتی مقدارها رو هردو 0 بزنید ، خودش به رزولیشن قبلی بر میگرده ولی بهتره از مثال دوم استفاده کنید.

شب خوش...!

پیوست ها

• Manual Change Res.zip
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 31

جدیدترین ارسال ها

بالا