سوال در مورد moviebox

Peace Dove

Well-Known Member
سلام
یکی از دوستانمون از من سوال کردن که من جوابشون رو تا اونجایی که یلد بودم دادم گفتم اینجا هم مطرح بشه تا دوستان نظر بدن
sina345 گفت:
سلام آقای samanvb
حقیقتا من چند روزی است که این سخت افزار movi box dv را خریداری
کرده ام ولی با دو مشکل مواجه شدم که اگر امکان دارد مرا راهنمایی
کنید.اول اینکه پس از نصب نرم افزار پیناکل قفلهای مربوط به افکتهای
هالیوود که در برنامه نصب شده را نمی توانم باز کنم وافکتها همه غیر
فعال هستند .ودیگر اینکه این سخت افزار در روزهای اول نرم افزار پریمیر
را می شناخت ولی الان نمی شناسد،اگر می شود مرا راهنمایی کنید
از همکاری شما کمال تشکر را دارا می باشم.
منظور از افکتها همان transitions می باشد.
سلام دوست من
مشکل اول که مربوط به ریجستری برنامست که باید کد ریحستری رو گیر بیارید. در اون صورت میتونید از ترانزیشن ها استفاده کنید.
مشکل دوم :نمیشه گفت سخت افزار برنامه پریمیر را بشناسه.فکر کنم منظورتون اینه که پریمیر این سخت افزار رو نمیشناسه درسته؟
خوب سی دی ویندوز سخت افزار رو دوباره نصب کن.

موفق باشی
سامان

sina345

New Member
آقای سامان،
این کد ریجستری که گفتید را باید از کجا تهیه کرد .من که هر چه داخل سی دی این برنامه گشتم نبود
اگر می شود شما کدی را که برای فعال سازی برنامه هالیوودتان در پیناکل اجرا کردیراد در اینجا بگذارید.
ممنونم

Peace Dove

Well-Known Member
سلام
کد ریجستری که تو سی دی نسیت. باید از نت بگیری. شما بگو با کدوم ورژنش کار میکنی تا بچه های مجید سه سوت کد ریجستریشو بهت بدن.:wink:

موفق باشی
سامان

sina345

New Member
با سلام دوباره
حرفهای جدیدی می زنید آقای سامان
این نت که می گویید کجا هست؟چی هست؟
من با ورژن 9 و 10 پیناکل کار می کنم که فکر کنم ورژن 5.5 هالیوود
و 6 هالیوود بر روی آن نصب می باشد.متشکرم.

Peace Dove

Well-Known Member
,والا نت جای دوری نیست!!! پیداش میکنی نزدیکه!.
دقیق بگو 9 یا 10 کدومش؟
اشکال نداره من 2 تاشو میگم ببینم کدشو پیدا میکنن یا نه.

ببين عزيز من خودم تا حالا اين برنامه رو ريجستري نكردم .چون لازم نداشتم ا.الان اومدم برنامه رو نصب كردم.فقط از شما سريال برنامه كه روي جلد سي دي هست رو ميخواد وهمچنين اسمتون رو،next رو كه بزنيد صفحه ي بعدي صفحهي ريجستريش است.
بايد به نت وصل باشيد.اگه وصل باشيد register now صفحه ي ديگه اي باز ميشه كه ايميلتون رو ميخواد next رو ميزنيد و كد ريجستري رو به ايميلتون ميفرسته به همين راحتي.
الان يك ايميل اومده با اين مشخصات:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Thank you for registering Studio Version 9 SE !

Your user name is: [email protected]
Password: 5SLQN4
Your Customer Care ID is: 11242850
(Please keep this number in a safe place as it might be requested when you access the support pages on pinnaclesys.com or call the support line for assistance.)
البته فكر كنم بتوني از همين كد استفاده كني. اما اگه بگيري كد رو خودت بهتره. هر جور راحتي.

موفق باشي
سامان
[/FONT]

جدیدترین ارسال ها

بالا