سوال در مورد Loading

g2eenday

New Member
سلام به همه :rose:
آقا ما باز یه کار اوچیک فلش اومد تو کارمون و گرفتار شدیم :-?
حالا سوال: هیچی دیگه! می خوام یه Loading که از اینترنت سورسشو گرفتم به یه سورس فلش اضافه کنم یعنی در واقع اون Loading رو برای فلشم استفاده کنم چطوری اینکارو کنم؟ :sad: راسی از فلش هم هیچی نمی دونم بیق بیقم :cry:

مرسی از همه!

Mehrdad155

کاربر فعال
چیزی که شما داری preloader است.نگفتی سورست اکشن اسکریپت 2 است یا 3 .اگه 3 است برو به امضای HADIMETAL مدیر انجمن.اونجا یه ماشین حساب است که preloader داره.ببین چه جوری اضافه کرده.اگه اکشن 2 است تو انجمن مربوطه سرچ کن.
ولی روش کار کلا همونه که FlashBank عزیز گفت.فریم 1 را خالی کن. preloader را بیار تو فریم 1 و دستورات را بده تا پس از بارگذاری بره به فریم 2 که برنامه اصلیته....زیاد سخت نیست.

موفق باشی رفیق - مهرداد

(ehsan)

Member
من نمی دونم چرا اینجا 6000 تا پست می دینو 50000 تا صفحه درست میشه دست آخر هم طرف به جواب نمیرسه.

بابا بجا آدرس دادن به امضا و کوه های تبت ، جواب بنده خدارو بدید ، مشکلش حل نشد می پرسه دوباره.

------------------
توی Frame اول کد مربوط به لودر هست.
Frame دوم هم تمام محتوات.

پیوست ها

• pre.zip
    6.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

دوستان لطف کنند جواب رو سریع ارسال کنند .

اگه هم می دونید در این مورد در انجمن بحث شده و نمونه هست که 100 درصد بارها گفته شده فقط به کاربر اعلام کنید که در انجمن سرچ کند

و اگه هم دیدید کاربر تازه وارده به دوستان تازه وارد کمک کنید تا راه و چاه دستشون بیاد

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا