سوال در مورد JavaScript و jQuery

behnamy

New Member
سلام دوستان. من طبق یک کلاس آموزشی دارم آموزش طراحی وب و برنامه نویسی وب رو جلو میرم. جلسه اول استاد گفت، بعد از HTML و CSS بعدش jQuery رو آموزش میدن یه کمی هم AJAX و در آخر هم PHP.
حالا من HTML و CSS و یاد گرفتم چند جلسه دیگه jQuery رو آموزش میدن، منم میخواستم پیش خوانی کنم! تا اونجایی که من میدونم jQuery یکی از کتابخونه های جاوا اسکریپت هستش، خب این یعنی چی دقیقا؟ یعنی من که الان میخوام پیش خوانی کنم برم اول JavaScript رو یاد بگیرم بعدش jQuery رو یاد بگیرم یا ربطی نداره و یک ضرب با یادگیری jQuery میتونم به اکثر چیزایی که نیاز خواهم داشت رو یاد بگیرم؟ چون یک سری آموزش جاوا اسکریپت خودم دارم که بخوام پیش خوانی کنم با اونا 7-8 ساعت وقتم رو میگیره ولی jQuery سه-چهار ساعت بیشتر نیست.

در آخر هم بگید که یادگیری جاوا اسکریپت مثلا کجاها به دردم میخوره؟ مثلا یک قالب وردپرس بخوام طراحی کنم به دردم میخوره؟؟ چون تا اونجایی که من میدونم اگه بخوای یک اسکریپت پاپ آپ مثلا طراحی کنی اون وقت باید جاوا اسکریپت رو فول باشی و منم اصلا قصد تهیه اسکریپت پاپ آپ اینا رو ندارم و توی هدفم نیست...

ممنون
1.gif

در حد متوسط جاوااسکریپت و یاد بگیرید کفایت میکنه ولی حتما توی کلاستون ابتدا درباره جاوااسکریپت گفته میشه اگه،بخواید قالب درست حسابی درست کنید حتما جاوااسکریپت یا jquery لازمتون میشه

Sent from my C6903 using Tapatalk

جدیدترین ارسال ها

بالا