سوال در مورد Input text

sayeh12170

New Member
سلام به بر و بچ
اول تا یادم نرفته از جناب silver cover بابت راهنمایی و مثالی که گذاشتن تشکر می کنم بعدشم یه سوال جدید برام پیش اومده:
:Dببینید من یک Data-base ساختم که در اون از یک list box استفاده کردم حالا تو اسکریپت نویسی به List box گفتم که شماره ی متن رو به Input box بده یعنی مثلا اگر در میان گزینه های ذخیره شده و در حال نمایش در List box بر روی شماره ی 8 کلیک کردیم عدد 8 به وسیه ی اسکریپت Load text به input box فرستاده شه و به input box هم گفتم اگر متن داخلش تغییر کرد یک اسکریپت رو اجرا کنه حالا وقتی مثلا من رو سومین گزینه تو لیست کلیک میکنم عدد 3 داخل inputbox نمایش داده میشه ولی من به اسکریپت input box گفتم اگر عدد 3 بود بره به صفحه ی 3 ولی به این صفحه نمیره در صورتی که اگر عدد 3 رو با کیبورد به صورت دستی وارد کنم به صفحه ی 3 میره.

***ببخشید یکم طولانی سد از این ساده تر نتونستم بگم***
:razz:***خلاصه اینکه اگه میشه یک نمونه برام بزارید یا راهنماییم کنید***
***با تشکّر***

Afsoft

Member
استفاده از Debug بعنوان کنترل گر فرایند انجام دستورات

سلام به بر و بچ
اول تا یادم نرفته از جناب silver cover بابت راهنمایی و مثالی که گذاشتن تشکر می کنم بعدشم یه سوال جدید برام پیش اومده:
:Dببینید من یک Data-base ساختم که در اون از یک list box استفاده کردم حالا تو اسکریپت نویسی به List box گفتم که شماره ی متن رو به Input box بده یعنی مثلا اگر در میان گزینه های ذخیره شده و در حال نمایش در List box بر روی شماره ی 8 کلیک کردیم عدد 8 به وسیه ی اسکریپت Load text به input box فرستاده شه و به input box هم گفتم اگر متن داخلش تغییر کرد یک اسکریپت رو اجرا کنه حالا وقتی مثلا من رو سومین گزینه تو لیست کلیک میکنم عدد 3 داخل inputbox نمایش داده میشه ولی من به اسکریپت input box گفتم اگر عدد 3 بود بره به صفحه ی 3 ولی به این صفحه نمیره در صورتی که اگر عدد 3 رو با کیبورد به صورت دستی وارد کنم به صفحه ی 3 میره.

***ببخشید یکم طولانی سد از این ساده تر نتونستم بگم***
:razz:***خلاصه اینکه اگه میشه یک نمونه برام بزارید یا راهنماییم کنید***
***با تشکّر***

با سلام.
در پاسخ به دوستمون باید بگم که همچین مواردی را باید ابتدا اشکال یابی کرد سپس در جهت رفع مشکل در صورت نیافتن راه حل، موضوع بیان شود. و برای چنین مسائلی پیشنهاد می شود فایل خود را ضمیمه کنید تا بطور کلی صورت مسئله تفهیم گردد.

با این وجود حدس من در مورد نشکل پیش آمده شما، ناهمسان بودن متغیر Editbox و متغیر چک شونده ( با توجه به حساس بودن MMB به حروف ) می باشد. در غیر اینصورت، اسکریپت هایی که توسط آنها دستور مورد نظر اجرا می شوند را با استفاده از متغیرهای نشانه دار و Debug برنامه می توانید فرایند انجام دستور خود را اشکال زدایی کنید.

gholonbeh

Member
سلام
من فك نمي كنم مشكلي باشه از نظر متغيير
چون اين دوستمون مي گن كه عدد 3 داخل اينپوت باكس لود مي شه پس مشكلي نيست
همون جوري كه خودتون گفتين وقتي با كيبرد تايپ مي كنين اسكريپ اجرا مي شه ولي وقتي يه مقدار رو داخل Input box لود مي كنين اسكريپ اجرا نميشه خوب همينه ديگه و كلا هم موقعي اون اسكريپ ران مي شه كه با كيبرد اون Input box رو تغيير بدين پس كد ها مشكلي نداره و فقط زماني كه با كيبرد تايپ كنين داخل Input box اسكريپ اجرا ميشه
شما همون مو قع كه مقدار رو لود مي كنين مي تونين شرط خدتون هم اجرا كنين و يا بگين كه اسمريپ مربوط به شرط ها ران بشه
موفق باشين
فعلا

silvercover

کاربر متخصص
پیشنهاد بنده این هست که نمونه کد برنامتون رو یا در صورت امکان خودش رو در اینجا قرار بدین تا بهتر بتونیم بررسیش کنیم.

Afsoft

Member
سلام
من فك نمي كنم مشكلي باشه از نظر متغيير
چون اين دوستمون مي گن كه عدد 3 داخل اينپوت باكس لود مي شه پس مشكلي نيست
همون جوري كه خودتون گفتين وقتي با كيبرد تايپ مي كنين اسكريپ اجرا مي شه ولي وقتي يه مقدار رو داخل Input box لود مي كنين اسكريپ اجرا نميشه خوب همينه ديگه و كلا هم موقعي اون اسكريپ ران مي شه كه با كيبرد اون Input box رو تغيير بدين پس كد ها مشكلي نداره و فقط زماني كه با كيبرد تايپ كنين داخل Input box اسكريپ اجرا ميشه
شما همون مو قع كه مقدار رو لود مي كنين مي تونين شرط خدتون هم اجرا كنين و يا بگين كه اسمريپ مربوط به شرط ها ران بشه
موفق باشين
فعلا
http://gholonbeh.persiangig.com/Smileys/other/Xmas_Ornament.gif
خوب! فکر کنم متوجه سوال دوستمون شدم! حرف شما متین! مشکل از لحاظ متغیر نیست بلکه در ارتباط بین EditBox و Script، زمانی که مقدار EditBox از خارج آن تغییر می کند، در اصل مقداری در آن نمایش داده می شود! و مقدار اصلی آن همچنان حفظ می شود ( که این یک ایراد نرم افزاری محسوب می شود) لذا برای رفع این مشکل شما براحتی می توانید همزمان با نمایش مقادیر جدید، مقادیر متغیر های EditBox را نیز فراخوانی کنید.

مثال ضمیمه شده است.

پیوست ها

• EditBox_value_checker.zip
    1.4 کیلوبایت · بازدیدها: 28

gholonbeh

Member
Afsoft :
بازم فك كنم خوب متوجه نشدن سوال اين دوستمون رو
اين دوستمون مشكلش چيزه ديگه اي هستش كه اون خودش يه ايراد از خوده برنامه mmb هست نه كد هايي كه اين بنده خدا نوشته
شايدم من بد متوجه شدم مشكل اين بنده خدا رو
دوسته عزيز sayeh12170 شما يه لطفي كن و يه نمونه از كارت بزار تا بهتر بشه كمكت كرد و مام از اين سر در گمي دربيام بفهميم دقيق مشكل چيه و سوالي چيه

Afsoft

Member
Afsoft :
بازم فك كنم خوب متوجه نشدن سوال اين دوستمون رو
اين دوستمون مشكلش چيزه ديگه اي هستش كه اون خودش يه ايراد از خوده برنامه mmb هست نه كد هايي كه اين بنده خدا نوشته
شايدم من بد متوجه شدم مشكل اين بنده خدا رو
دوسته عزيز sayeh12170 شما يه لطفي كن و يه نمونه از كارت بزار تا بهتر بشه كمكت كرد و مام از اين سر در گمي دربيام بفهميم دقيق مشكل چيه و سوالي چيه

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستمان : gholombe
بنده 2باره متن سوال را خواندم. شما نیز متن سوال را 2باره (لطفاً) خوانده و سپس یک نیم نگاهی نیز به فایل ضمیمه شده بیاندازید!

در مثال ضمیمه شده، شما چه از طریق ورود مستقیم داده در EditBox و چه از طریق فراخوانی داده از طریق Script، شرط برنامه اجرا خواهد شد.

در این مثال، در فراخوانی مقادیر EditBox از طریق Script، فراخوانی متغیر آن نیز اعمال گردیده است.

gholonbeh

Member
ممنون Afsoft
ببخشيد من مثال شما رو خوب نديده بودم
به خاطر همين اشتباه كردم
معذرت مي خوام
ممنون بابت مثال
فعلا

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:Dمن قیلا یه همچین پروژه ای داشتم.
میتونم بهتون کمک کنم ببینید این مشکلی که شما دارید همانطور که دوستان گفتن از خود نرم افزار مالتی مدیا بیلدر و تنها راه حل اون این هست:
یک اسکریپت بنویسید که هر 1 ثانیه اجرا شه و عدد inputbox شما رو چک کنه مثل این:
:razz:اسکریپت اجرای صفحه:
(1)runscript

حالا اسکریپت 1:
if (Editboxn=1) then
()show
else
end

('scripttimer ('1' '1000

جدیدترین ارسال ها

بالا