سوال در مورد human ik

سلام دوستان یه سوال داشتم من یک کاراکتر را با سیستم human ik ریگ کردم بعد متاسفانه بعد از skin کردن و جایه جایی کنترل هاش از حالت t- pose خارجش کردم و یهو دستم رفت رو ctrl + s و سیو شد حالا می خوام برش گردونم به حالت t پوز اما جز این که سورس را بزارم رو حالت t - pose راهی به ذهنم نمی رسه در ضمن خیلی از منترا ها را که می گیرم و از attribue عددش را عوض می کنم تغییری در کاراکتر ایجاد نمی کنه اما وقتی خود کنترل را جابه جا می کنم عدد ها تو attribue تغییر می کنه دوستان 2 تا سوال دارم اول چطوری کاراکتر را به t pose برش گردونم 2ام چطوری می تونم از attribue کنترل ها را تغییر بدم مقدار هاش را چون هرچی تغییر می دم تغییری را کاراکتر نمی زاره

Masoud.Maya

Member
سلام
تو تب کنترل human ik با کلیک کردن بر روی جای خالی(نقاط سیاه رنگ) کل کنترل ابجکت ها انتخاب میشه بعد یه منوی human ik و این گزینه رو بزن edit/controls/stance pose

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این کار را می کنم اما بعدش می خوام کنترل روش داشته باشم یعنی بازم با کنترل هاش کار کنم رو stance pose که بزارم چطوری انیمیت کنم ؟ بعدش یه سوال مثلا کنترا دست را یه ذره می برم بالا حالا بخوام برگرده سر جاش تو اعداد کنترلر دست هرچی translate ها را 0 می کنم تاثیری نداره مشکل از کجاست ؟

Masoud.Maya

Member
سلام دوست من
من رو stance pose هم میزارم باز میشه انیمیت کرد.
سوال دوم: اگه IK Blend T & R رو 1 کنی با تغییر دادن translate ها کنترل هم تغییر میکنه.

دوست عزیز رو حالت stance pose که میزاریم که کنترل ها میرند چطوری انیمیت می کنید ؟ بعدش مشکل دومم هنوز حل نشده دوست عزیز تو translate Atrribute با اینکه iK Blend T & R یک می کنم هنوز فقط خود curve جابه جا میشه بدن کاراکتر جابه جا نمیشه در صورتی که وقتی با move tool کنترل را جابه جا میکنم تو tranlate attribue جابه جا میشه مقادیر راستی شما از کدوم ورژن مایا استفاده می کنید ؟ شایم مال ورژنم باشه هنوز باگ داشته باشه ماله من 2013 هست

جدیدترین ارسال ها

بالا