سوال در مورد hair & fur

bahar-ss

New Member
سلام
یه آبجکت آماده فرش دارم که توش از hair & fur استفاده شده. قبلا بدون مشکل رندر میگرفتم ازش ولی الان نمیتونم
از فایل خود آبجکت که به تنهایی رندر میگیرم فقط یه پلن نشون میده. hair & fur رو در بخش environment فعال کردم.
تو یه صحنه هم که میذارمش موقع رندر از مکس خارج میشه
مشکلش از کجا میتونه باشه؟

ALI_TAKHTI

Active Member
حالا من یه مشکل دیگه با این فرشهای آماده تو آرچ اینتریر 14 دارم. وقتی وارد یه کار میکنم اینها رو ضخامت تارهای قالی زیاد میشه و کلا بدقواره میشه.

bhsd

New Member
سلام

موتور رندرتون تغییر نکرده؟
نه. از همون vray استفاده میکنم. اصلا فایل تغییری نکرد. تو همون فایل میشد رندر گرفت و پنج دقیقه بعد دیگه نمیشد! یادم نمیاد چیزی رو تغییر داده باشم. مکس رو دوباره هم نصب کردم ولی مشکل همچنان برقراره

توفایل اصلی ابجکت وقتی frame fuffer غیرفعاله، hair رو رندر میگیره و وقتی فعاله فقط پلن رو نشون میده ولی وقتی ابجکت رو مرج میکنم تویه فایل دیگه، با frame buffer فعال و غیر فعال، فقط پلن رندر میگیره و بعضی وقتا وسط رندر خارج میشه از مکس

پ.ن: با یوزر bahar-ss نمیتونم وارد فروم بشم. برام ایمیل فعال سازی نیومده. الان با ایمیل جدید ثبت نام کردم بازم ایمیل فعال سازی نیومد. از بخش "تماس با ما" هم مطرح کردم مشکلم رو ولی جوابی نیومد. اگه میدونین چیکار باید بکنم ممنون میشم بگین.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
مو کار شده رو فرش توسط مو مکس ساخته شده یا Vray Fur ؟
اگه مو مکس هست تو این قسمت Rendering> Effect و تنظیمات Hair and Fur و بخش Hair Rendering Option ببینید گزینه Hairs روی mr prim نباشه.

توی frame buffer هم مو رو رندر نمیکنه. برای تست شما اول یه رندر با بنچره معمولی مکس رندر کنید و بذاری یه سمت صفحه و بعد با frame buffer رندر کنید میبینید بعد رندر توسط frame buffer دوباره یه لایه مو رو تصویر پنجرهی عادیتون قرار میگیره.

برای رندر شدن مو توی frame buffer باید مو رو به geometry تبدیل کنید یا با خود تنظیمات مو توی modify یا تنظمیات hairs توی effect که بذارید رو مود geometry.

در مورد میل فعال سازی هم باید بگم انگار سایت بهم ریخته، چون هیچ میلی توسط سایت به ای میل کاربر ها نمیره.

bhsd

New Member
موی مکس. vray fur رو بدون مشکل رندر میگیره
وقتی تو فایل اصلی گذاشتم روی geometry، باز هم خارج شد از مکس.
و همچنان وقتی به یک فایل دیگه مرج میکنم وقتی که بعد از تموم شدن رندر، hair & fur رو میگیره، از مکس خارج میشه

یه سوال دیگه هم داشتم. وقتی یک arc رو extrude می کنم (برای بک گراند) و بهش vraylight mtl میدم، بک گراند رو سیاه رندر میکنه. ولی وقتی فقط map میدم مشکلی نداره. چرا اینجوری میشه؟

ببخشید من الان هی سوال میپرسم. اگه از فروم خارج بشم باز باید با یه یوزر دیگه ثبت نام کنم.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
شاید سیستم خوب نمیکشه و براش سنگینه.

چرا بهش vraylight میدین؟ واسه روشن بودن back ground ـتون؟ اگه آره شما یه متریال استاندارد مکس ایجاد کنید و self illumination ـش رو 100 کنید. اصلش اینه. اون کار اشتبه، البت اگه واسه بک میخواین نه نور

bahar-ss

New Member
مشکل قبلی برطرف شد تقریبا. مکس رو دوباره نصب کردم دیگه نمیپره بیرون
ولی الان هر متریالی که به hair میدم، سیاه رندر میگیره

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از buboکه با متانت و حوصله حسابی کار بچه ها رو راه میندازه
برای مو بهترین روش اینه که بعداز اینکه کارت باهاش تموم شد تبدیل به geometry بکنی و بعد با وی ری پروکسی تبدیلش کنی.این روش معقول ترین روش هست.
برای متریال مو هم می تونی از متریال خیلی خوب vray hair mtl که از که وی ری نسخه 2.3001 اومده استفاده بکنی/
برای بک گراند هم به نظرم بهترین روش اینه که از HDRI استفاده بکنی.اگه هم نه باید از vray light متریال استفاده بکنی.فقط نکته که داره اینه که حتما 2 تا تیک رو بزنی.یکی Emit light in back side و combensete camra expose رو بزنی.
مشکل دیگه که باعث خراب شدن بک گراند هست نکته خیلی مهم color mapping هست.اگه از exponental استفاده بکنی اینطور میشه.به نظرم بهتر هست 2 مرحله رندر بگیری و با فتوشاپ مچ کنی.
اما میخوای توی خود مکس راه بندازی یه خورده کارت سخت میشه.باید توی تکسچر کنتراست رو بالا ببری.میتونی از map خیلی خوب rgb muliplu استفاده بکنی.تکسچر مثل آسمون رو به هر 2تا کانالش بده یا راه حرفه ای تر و سخت تر استفاده از color corection هست.
موفق باشی

bahar-ss

New Member
یک جا دیدم که این رو گفته بودین. اینکه اول به لاین تبدیلش کنم و بعد پروکسی. ولی اصلن نشد. به جای ده دقیقه یک ساعت گذاشتمش ولی تا موس رو تکون دادم ، not responding!!! متریالشم rgb muliplu دادم ولی سیاه شد
این hair & fur خیلی پدیده جذابیه ولی نمیدونم چرا اینقد اذیتم میکنه!!!

نمیتونم hdri رو با ویوپورتم مچ کنم. دارم سعی میکنم یادبگیرم.فکر میکنم اگه کلا تو فتوشاپ بک گراند بذارم بهتر باشه. تنظیم خط افق و کنتراستم دقیق تر میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا