سلام براي آپلود سايت در جءوسيتي ميشه از وايزارد برنامه دريمويور استفاده كرد؟از اف تي پي چطور؟
amir_ttr Member Sep 14, 2004 #1 سلام براي آپلود سايت در جءوسيتي ميشه از وايزارد برنامه دريمويور استفاده كرد؟از اف تي پي چطور؟
Y yaghi Member Sep 14, 2004 #2 آقا مشكلات املايي تونو درست كنيد تا ما هم بفهميم چي گفتين !. براي آپلود هم قسمت آپلود فايل و همچنين يه اديتور داره كه مي تونيد براي فايلهاي html و ... از اون استفاده كنيد .
آقا مشكلات املايي تونو درست كنيد تا ما هم بفهميم چي گفتين !. براي آپلود هم قسمت آپلود فايل و همچنين يه اديتور داره كه مي تونيد براي فايلهاي html و ... از اون استفاده كنيد .
amir_ttr Member Sep 14, 2004 #3 ميبخشيد.من فقط ميخاستم بدونم كه ميشه با cute ftp فايل ها رو به geocities.com آپلود كرد يا اينكه فقط بايد از آپلود خودش استفاده كرد؟مرسي
ميبخشيد.من فقط ميخاستم بدونم كه ميشه با cute ftp فايل ها رو به geocities.com آپلود كرد يا اينكه فقط بايد از آپلود خودش استفاده كرد؟مرسي
payamix Member Sep 14, 2004 #4 تا اونجا كه من ميدونم ftp فقط براي آكونت هاي پولي Geocities فعال هستش.
Y yaghi Member Sep 15, 2004 #5 payamix گفت: تا اونجا كه من ميدونم ftp فقط براي آكونت هاي پولي Geocities فعال هستش. کلیک کنید تا باز شود... كاملا درسته
payamix گفت: تا اونجا كه من ميدونم ftp فقط براي آكونت هاي پولي Geocities فعال هستش. کلیک کنید تا باز شود... كاملا درسته