سوال در مورد export افتر برای پریمایر

saied2009

Member
سلام دوستان من پروژم رو وقتی تو افتر درست میکنم میخوام ببرم تو پریمیر و انجا میکس نهایی رو انجام بدم
همون طور که میدونید میرم تو قسمت save و برای پریمیر save میکنم
ولی وقتی با پریمیر بازش میکنم اون افکتایی که بهش دادم نماد بالا و ترک بدونه افکت میاد بالا
اینو گفته باشم که افکتام به صورت پلاگین تو افتر هست
حالا نمیدونم از پریمیر من هست یا کلا اینجوریه
یعنی اگه نمیشه باید فیلم رو با یه پسوند دیگه save کنم یا نه؟

دوستان از همتون برای پاسخ ممنون میشم!

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
بهتره بجای پروژه ای خروجی بگیری و اون خروجی ( فیلم ) رو ببری تو پریمیر.

ببین پریمیرت و فایل اصلی در افتر در چه فرمتی است بر همان مبنا هم خروجی بگیر

specter-1369

Active Member
دوست عزیز زمانی که شما از افکتی در افتر استفاده میکنید که در نرم افزار پریمیر وجود نداره مسلما پریمیر قادر به اعمال اون افکت نیست شما زمانی میتونی پروژه رو به پریمیر انتقال بدی که بدونی تمامی افکت های مورد استفاده در پریمیر موجوده

saied2009

Member
دستت طلا واسه جواب
ولی اگه اینجوریه با همون پریمیر افکتارو میدم برا چی ...........

CG-Student

Member
دوست عزیز زمانی که شما از افکتی در افتر استفاده میکنید که در نرم افزار پریمیر وجود نداره مسلما پریمیر قادر به اعمال اون افکت نیست شما زمانی میتونی پروژه رو به پریمیر انتقال بدی که بدونی تمامی افکت های مورد استفاده در پریمیر موجوده

دوست عزیز اگه اینجوری باشه که شما میگی یعنی دیگه بی خیال افکت بشیم . پریمیر و افتر در رابطه با افکت فکر نمی کنم قابل مقایسه باشن .

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
راهش زیاد سخت نیست . همونطور که دوستمون گفت تمام افکتهای اقترافکت قابل نمایش تو پریمایر نیستن . راه حل چیه ؟

اون قسمتهایی که افکت داره رو به صورت جداگانه رندر بگیر و بذار توی همون پروژه افترافکت . حالا که ببری توی پریمایر یه ویدئو پخش میشه و دیگه هیچ مشکلی هم نداره

بردن پروژه از پریمایر به افنرافکت زیاد سخت نیست ولی برعکسش یکم دردسر داره

سوالی بود در خدمتم
موفق باشید

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
دستت طلا واسه جواب
ولی اگه اینجوریه با همون پریمیر افکتارو میدم برا چی ...........

مگه افتر افکتز برای افکت داد فقط

کار پریمیر چیزی دیگه است کار افتر افکتز یک چیز دیگه :rose:
در ضمن CS5 تا حدودی این مشکل حل کرده شما میتونید خود پرژه افتر ببری تو پریمیر یا تیکه فیلم از پریمیر ببری اونجا روش کار کنی رئل تایم ( البته من تا الان کار نکردم باش )

آخرین ویرایش:

saied2009

Member
راهش زیاد سخت نیست . همونطور که دوستمون گفت تمام افکتهای اقترافکت قابل نمایش تو پریمایر نیستن . راه حل چیه ؟

اون قسمتهایی که افکت داره رو به صورت جداگانه رندر بگیر و بذار توی همون پروژه افترافکت . حالا که ببری توی پریمایر یه ویدئو پخش میشه و دیگه هیچ مشکلی هم نداره

بردن پروژه از پریمایر به افنرافکت زیاد سخت نیست ولی برعکسش یکم دردسر داره

سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
ممنون از جوابتون ولی درست متوجه نشدم

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
ببینید شما باید همو قسمتی که افکت داره رو رندر بگیرید و توی پروزه افترافکت بذارین (در جای درستش از زمان بندی گرفته تا موقعیت در صفحه)
اینطوری وقتی وارد این ویدئو وارد پریمایر بشه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا