سوال در مورد CGpeers

black-death

Member
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم یک سایت خوب برای دانلود آموزش بهم معرفی کنید چون cgpeers یک مقدار فایل که دانلود میکنیم تا ماه بعد اجازه دانلود دیگه نمیده
ممنون از همتون :rose:

pclord

کاربر متخصص
سلام

بهریتن سایت همین هست که ازش دانلود میکنید شما احتمالا از این سایت فقط دانلود دارین برای همین تا اندازه ای به شما اجازه دانلود میده باید آپلود هم داشته باشید. وقتی فایلی ازش دانلود میکنید آپلودش رو نبندین و به مسیری که دانلودش کردین دست نزنید و همین طور فایل هایی که دانلود کردین نباید تغییری درش ایجاد بشه و سعی کنید وقتی سیستم روشن هست و به اینترنت وصل هستین برنامه تورنت باز باشه که آپلو کنه. روی سرعت دریافت شما هم تاثیری نداره به این شکل همیشه میتونید از این سایت دانلود کنید. در کل اگه به این سایت مراجعه کنید بالای سایت زده Ratio: 0.0 این عدد صفر که نوشتم نباید صفر باشه و نسبت به مقدار آپلودی که بکنید این عدد بالا میرود ، زمانی این عدد به یک میرسد که دانلود و آپلودی که میکنید برابر باشد. وقتی به یک برسد سبز میشود. زیر یک که باشید قرمز و نارنجی میشود اما باز هم تا زمانی که کاملا صفر نشده اجازه دانلود بهتون میده.

با تشکر

black-death

Member
مرسی از شما دوست عزیز بابت توضیحات جامعتون اما یک سوال من با utorrent دانلود میکنم و تا تموم شدن دانلود هم دست به هیچی نمیزنم اما آپلودش خیلی کمه و بعضی وقتا اصلا نداره در این حالت باید چیکار کنم؟
بازم مرسی

pclord

کاربر متخصص
سلام
خواهش میکنم.

کاری بهش نداشته باشید بعضی وقت ها که کاربر دیگه ای بخواد اون فایل رو دانلود کنه شما هم جزء یکی از سیدر های این فایل تورنت حساب میشید و مقداری هم از شما دریافت میکنه، آپلود بعد از اتمام دانلود فایل ادامه داره فقط همون طور که گفتم بدون تغییر در مسیر دانلود فایل مورد نظر ، ازش استفاده کنید و بزارید توی همون مسیر بدون تغییر بمونه، در این صورت هر وقت نرم افزار اجرا باشه و به اینترنت هم متصل باشد آپلود میکنه.

با تشکر

سلام . اگه میبینی بقیه آپلود می کنن چون سرعت اینترنتشون ۸ مگ نه ۲ مگ یا ۱ مگ بهترین راه کار اینکه یک user دیگه درست کنی نه اینکه آپلود کنی !! ویه جاش donate کن اگه خواستی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
user دیگه نمیشه عزیز !

شما کافیه تورنت رو بگیری در این سایت ثبت نام کنی https://members.filestream.me
بهت لچ نا محدود میده ، تورنت رو بهش بده ، لینک دانلود تحویل میده به صورت ناشناس ، من الان 20 گیگ دانلود کردم اما Cgpeers هنوز میگه 3 مگ بیشتر دانلود نکردم ! :lol:

pclord

کاربر متخصص
سلام . اگه میبینی بقیه آپلود می کنن چون سرعت اینترنتشون ۸ مگ نه ۲ مگ یا ۱ مگ بهترین راه کار اینکه یک user دیگه درست کنی نه اینکه آپلود کنی !! ویه جاش donate کن اگه خواستی

سلام

دوست عزیز قانون تورنت اینه که آپلود کنی اگه حتی اینترنت 128 هم داشته باشی بازم کفایت میکنه حتما نباید آپلودت از دانلو.دت بیشتر باشه همین که کمی بتونی آپلود کنی خیل خوبه، اشتراک گزاری هست ، برات به اشتراک گزاشتن و دانلود کردی پس برای قدر دانی هم که شده شما هم باید برای یکی دیگه که میخواد دانلود کنه آپلود کنی حالا هر اندازه که در توانت باشه. من خودم 512 نامحدود مخابرات دارم سرعت آپلودم معمولا بین 30 تا 60 هست و کاملا کافیه الان دانلود و آپلودم در این سایت به شکل زیر هست:
Up: 426.4GB
Down: 290.7GB

با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام

دوست عزیز قانون تورنت اینه که آپلود کنی اگه حتی اینترنت 128 هم داشته باشی بازم کفایت میکنه حتما نباید آپلودت از دانلو.دت بیشتر باشه همین که کمی بتونی آپلود کنی خیل خوبه، اشتراک گزاری هست ، برات به اشتراک گزاشتن و دانلود کردی پس برای قدر دانی هم که شده شما هم باید برای یکی دیگه که میخواد دانلود کنه آپلود کنی حالا هر اندازه که در توانت باشه. من خودم 512 نامحدود مخابرات دارم سرعت آپلودم معمولا بین 30 تا 60 هست و کاملا کافیه الان دانلود و آپلودم در این سایت به شکل زیر هست:
Up: 426.4GB
Down: 290.7GB

با تشکر

واقعا ۴۲۶ گیگ آپلود کردید . منم باید مخابرات بگیرم ۳۰ تا ۶۰ آپلود حتماْ ۳۰ تا ۶۰ هم دانلود دارید که مجموعش میشه ۶۰ تا ۱۲۰ من دو مگ از آسیا تک گرفتم ۱۲۰ میده باید بیام از مخابرات بگیرم

pclord

کاربر متخصص
واقعا ۴۲۶ گیگ آپلود کردید . منم باید مخابرات بگیرم ۳۰ تا ۶۰ آپلود حتماْ ۳۰ تا ۶۰ هم دانلود دارید که مجموعش میشه ۶۰ تا ۱۲۰ من دو مگ از آسیا تک گرفتم ۱۲۰ میده باید بیام از مخابرات بگیرم

بله دوست عزیز البته تقریبا یک سالی هست که که به این اندازه رسیده و البته اینو هم در نظر داشته باش من به خاطر کارم سیستمم همیشه روی دانلوده و 24 ساعت روشنه شاید یک یا 2 بار در ماه سیستم خاموش بشه اونم با رفتن برق. سرویس مخابرات نمیدونم در شهر شما کیفیتش چطوری باشه اما هر جا شنیدم فعلا خوب بوده و خدا رو شکر توی شهر ما هم فعلا خوبه ،اگه خرابش نکنن.

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا