سوال در مورد bone

ramincg

Member
سلام

برای ریگینگ صورت راههای مختلفی وجود داره که یکیش توسط bone هست .
در زیر فیلمی از ریگینگ صورت با Bone رو گذاشتم . وقتی این فیلم رو دیدم یه سوال برام پیش اومد :
در این فیلم bone ها طوری کنترل میشوند که کش میآیند . سوال من این است که این کار چگونه صورت میگیرد ؟ چگونه برای bone ها کنترل کننده بگذاریم تا کش بیان ؟
و یه چیز دیگه هم هست که دنبالشم : از میان شما عزیزان کسی هست که آموزشی از ریگینگ صورت توسط bone رو داشته باشه یا بدونه ؟ متشکر میشم اگر من را راهنمایی کنید . :rose:
لینک دانلود ویدئو :

http://www.bradnoble.net/rigging/Facial_bone_rig/Facial%20bones.mov

(البته این ویدئو مربوط به یه اسکریپت میشه ولی این اسکریپت رو من نتونستم اجراش کنم . )

آخرین ویرایش:

hollow

Member
فیلمت برا من پوچ بود !!! یعنی یه صفحه بنفش خالی بود ...
ولی از حرفات اگر درست متوجه شده باشم ...
از منو انیمیشن bone tool رو باز کن ...
بونت رو انتخاب کن ...تو بون تول اون پایین توی آبجکت پراپرتیز تیک freeze length رو بردار ...
الان دیگه بونت کش می یاد ....

آموزش هم سی جی آکادمی یه آموزش برای ریگ صورت (هم با مورف هم با بون) داره ...

ramincg

Member
فیلمت برا من پوچ بود !!! یعنی یه صفحه بنفش خالی بود ...
ولی از حرفات اگر درست متوجه شده باشم ...
از منو انیمیشن bone tool رو باز کن ...
بونت رو انتخاب کن ...تو بون تول اون پایین توی آبجکت پراپرتیز تیک freeze length رو بردار ...
الان دیگه بونت کش می یاد ....

آموزش هم سی جی آکادمی یه آموزش برای ریگ صورت (هم با مورف هم با بون) داره ...

از آدرس زیر ویدیو رو دانلود کنید :
http://www.bradnoble.net/rigging/Facial_bone_rig/Facial%20bones.mov
البته این ویدئو مربوط به یه اسکریپت میشه ولی این اسکریپت رو من نتونستم اجراش کنم .

از راهنماییهاتون متشکرم . :rose:

سلام به همه دوستان عزیز. اگه کسی از دوستان این کار رو بلده از اول آموزشش بده چون کار خیلی جالبیه

arminAnim

کاربر متخصص
سلام
دوستان من در حال راه اندازی ِ سایت ِ آموزش ِ ریگینگ بودم اما به دلیل مشکلات و کارهای متفرقه فعلا متوقف شده. تا حدودی مطالبش تهیه شده اما قصد نداشتم تا موقعی که به پایان می رسه مطالبش رو به اشتراک بگذارم.
فایل زیر آموزش تکنیک ساخت بن هست که دوستمون خواسته بود. این آموزش توسط من تهیه شده و سعی شده کیفیت قابل قبول و متفاوتی از سایر آموزشهای موجود داشته باشه. لطفا فعلا خودتون استفاده کنید و تا نهایی شدن سایت ، این آموزش رو به اشتراک نگذارید.

پیوست ها

• آموزش5 1.pdf
    709.8 کیلوبایت · بازدیدها: 42
آخرین ویرایش:

ramincg

Member
سلام
دوستان من در حال راه اندازی ِ سایت ِ آموزش ِ ریگینگ بودم اما به دلیل مشکلات و کارهای متفرقه فعلا متوقف شده. تا حدودی مطالبش تهیه شده اما قصد نداشتم تا موقعی که به پایان می رسه مطالبش رو به اشتراک بگذارم.
فایل زیر آموزش تکنیک ساخت بن هست که دوستمون خواسته بود. این آموزش توسط من تهیه شده و سعی شده کیفیت قابل قبول و متفاوتی از سایر آموزشهای موجود داشته باشه. لطفا فعلا خودتون استفاده کنید و تا نهایی شدن سایت ، این آموزش رو به اشتراک نگذارید.

خیلی خیلی ازتون سپاسگذارم .
با افراد توانمندی مثل شما انیمیشن ما خیلی باید بالاتر از این جایی که هست باشه ...!
امیدوارم با همت امثال شما انیمیشن ما در سطح اول دنیا قرار بگیره ...!

جدیدترین ارسال ها

بالا