Fa سوال در مورد پخش فایل تصویر در مولتی مدیا بیلدر

nour2

New Member
با عرض سلام خدمات دوستان
می خواستم راهنمایی بگیرم در مورد پخش فایل های تصویری در محیط مولتی مدیا بیلدر
اول اینکه کدک فایل های تصویری مثل دی وی دی و mkv رو از کجا می تونم بیارم و یا اگه دوستی داره برام بذاره لطفاً
دوم اینکه حالا بر فرض اینکه نخواهیم تو محیط بیلدر تصویر پخش بشه چطور و یا اینکه آیا میشه من یه kmplayer پرتابل تو روت فایل هام بذارم و بگم فلان فایل تصویری رو از پخش کننده پرتابلی که تو روتم گذاشتم پخشش کنه به عبارتی اینکه کاری نداره کاربر تو سیستمش فلان پخش کننده رو داشته باشه یا نه و برنامه فایل رو براش پخش می کنه.
البته من این کار رو تو یه مولتی مدیا ساز متفرقه انجام دادما .... ولی تو بیلدر نمی دونم چطور میشه ....
سرتونو درد آوردم
بازم ممنون

hamedroy

Member
پیشنهاد

سلام. بد نیست از پلاگین xtmedia استفاده کنید. امکانات بسیار خوبی داره . ضمنا با دابل کلیک روی اون میتونید فایل خودتون رو همانند media player در حالت full screen تماشا کنید. به نظرم لزومی نداره اینقدر کار رو پیچیده کنید. بلکه با یک کانورتور ساده فایل رو به فرمت قابل قبول پلاگین مثل wmv تبدیل و ازش استفاده کنید. اگه لازم بود بگین تا یک نمونه بهتر براتون قرار بدم.

مطالب مشابه

آخرین ویرایش:

nour2

New Member
ممنون دوست من میرم باهاش کلنجار برم ببینم چه میکنم
خبرشو میدم
بازم ممنون ، تو زمینه طراحی سایت و جوملا و ... سوالی داشتی در خدمتم

nour2

New Member
با سلام
همونطور که عرض کردم از تو انجمن یه پروژه آماده به نام xtmedia_plugin رو دانلود کردم و دیدم خیلی خوب بود حتی فایل دی وی دی رو هم شناسایی کرد و پخش کرد فقط یه سوال این که من قبلاً با مولتی مدیا بیلدر کار کرده بودم کلیه آبجکت ها رو تو صفحه میدیدم و یه پروژه آماده رو ویرایش می کردم به اون چیزی که می خوام ولی این جا همه ی آبجکت ها مخفی هستن و فقط از لیست سمت راست میبینمشون چطوریه باید از همون طریق و تو همون فالب ویرایششون کنم یا اینکه کاری باید بکنم که من بلد نیستم
ممنون می شم راهنمایی کنید.

hamedroy

Member
احتمالا شما از ویندوز 7 یا 8 الان استفاده می کنید. بهتره نسخه آخر مالتی مدیا بیلدر رو دانلود کنید و نصب کنید. تاپیکهای زیادی در این مورد توی انجمن هست و با کمی جستجو میتونید اونها رو هم نگاه کنید. در کل اینکه نسخه آخر برنامه روی ویندوز 7 و 8 کار خواهد کرد و همانند گذشته باز هم امکان دیدن تمام آبجکت ها رو توی صفحه خواهید داشت فقط کافیه که به راهنمائیهای تاپیکهایی که عرض کردم توجه کنید.
روش اجرای برنامه روی ویندوز 8 (که البته خیلی توصیه نمی کنم)
یا تاپیک مشابه
روش اجرای برنامه روی ویندوز 7

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا