سوال در مورد وی-بی دات نت و وی-بی

***UNIQUE***

Active Member
سلام
نه فارسی نیست .(این کتاب #c فارسیش هست اما Vb نه یا بهتر بگم من سراغ ندارم)
ولی فکر نمیکنم تو خوندنش اذیت بشی .
اگر اولین کتاب زبان اصلی باشه که میخونی شاید یکم اولش سخت باشه .اما بعدش برات آسون میشه .
اگر تا حالا شروع نکردید فکر میکنم بهتر باشه از الان خوندن کتابهای زبان اصلی و شروع کنی
چون بعد از این هم که بخوای مباحث پیشرفته تر بخونی فکر نمیکنم دیگه بتونی کتاب فارسی خوب براش پیدا کنی :)
موفق باشید

آخرین ویرایش:

AliHSlc

Member
خب پس یه زحمت بکش لینک دانلوئدش رو بذار..... امیدوارم از 3 مگ بیشتر نباشه:cry:

yasak

Member
سلام،
من پیش خودم اینجوی تحلیل کردم که زمانی که نیاز داریم آرایه از ابتدا مقادیری داشته باشه باید از نوع اول استفاده کرد!

معمولا خیلی کم پیش میاد که احتیاج پیدا بشه خودت اعضای یم آرایه رو بسازی. در 99% موارد این اعضا توسط خود توابع موجود در net. ساخته می شن. مثلا وقتی یه string رو split می کنی، خودش اعضا رو برات می سازه و می ریزه توی آرایه ای که بهش داده. اما معمولا زیاد احتیاج پیدا می شه که طول آرایه رو بدونی. یعنی بگی که آرایه من چند تا عضو داره. به توصیه کلی : ذهنت رو خیلی درگیره آرایه ها نکن، چون وقتی بهشون احتیاج پیدا کنی مطمئنا توی MSDN و یا توی وب یه مثال از اون چیزی که می خوای پیدا می کنی. به مرور زمان هم توی کار کردن باهاشون حرفه ای تر می شی.

اول لطفا بگو code-behind چیه... بعدش هم این طوری که من متوجه شدم... اگر به متد خاصی نیاز داشته باشیم که این متد خاص در کلاس خاصی وجود داشته باشه... برای استفاده از اون متد یا روال خاص باید کلاس مورد نظر رو ایمپورت کنیم... درسته؟
ما اصولا 2 جور مد هامون رو می تونیم بنویسم :
1- کد ها رو به صورت جدا از html و در یه فایل vb و یا cs بنویسم. و بعد اون کد ها رو کامپایل بزنیم که نتیجش یه dll می شه. به این روش می گن code-behind که visual-studio هم فقط از همین روش به طور کامل پشتیانی می کنه
2- کد های net. رو به همراه کدهای html بنوسیم (یعنی همه چی توی یه فایل aspx باشه) که توی این روش کدها کامپایل زده نمی شه و هربار موقع اجرا شدن تفسیر و کامپایل می شه. که خوب نصبت به روش اول سرعت کمتری داره و صفحهات دیرتر load می شن. اسم این روش رو یادم نیست. من خودم معمولا بهش می گم روش open-source .چون کدها dll نمی شه و هر کسی صفحه aspx رو باز کنه می تونه کدها رو ببینه. اما یادمه که یه اسم دیکه هم داشت
کلاس با namespace تفاوت داره. namespace کلی تر از کلاس هست و می تونه شامل چندین کلاس باشه. مثلا namespace ُبا نام System.Data که شامل ده ها کلاس هست. ما فقط namespace ها رو می تونیم import (و یا uses) کنیم تا بتونیم به کلاس های اون namespace دسترسی داشته باشیم. خود کلاس رو نمی تونیم به طور مستقیم import کنیم.
ولی از کجا بدونیم چنین متدی وجود داره و از کجا بدونیم که این متد توی کدوم کلاس وجود داره...
خوبه یه برنامه نویس و یا تیم برنامه نویسی همیشه باید بدونن چه کلاس ها و توابعی رو توی چه کلاس هایی تعریف کردن. اگه هم نمی دونی از Object Broswer ویژال studio برای فهمیدن اینکه توی به namespace چه کلاس ها و یا function هایی وجود داره استفاده کن. برای آوردن Object Broswer، روی یه اسم namespace دوبار کلیک کن تا انتخاب بشه و بعدش دکمه F12 رو بزن.

***UNIQUE***

Active Member
ریت کتاب در آمازون
کد:
http://www.amazon.com/Beginning-Visual-Basic-Thearon-Willis/dp/0764574019/ref=pd_sxp_f_i/103-1412541-3758246?ie=UTF8
اگر اشتباه نکن آدرسش اینجا بود حجمش همحدود 6 meg بود
کد:
http://www.flazx.com/ebook3849.php

AliHSlc

Member
سلام..عید همتون مبارک... عزیزان میشه در مورد روال های چند ریختی توضیح بدید؟ همچنین در مورد آرگومانهای اختیاری...
اگر هم زحمتی نیست... تفاوت آرگومان و پارامتر رو بنویسید..
یا علی

MnavidM

Active Member
سلام.

علی جان ، هر سوال رو تو یه تاپیک مطرح کنید.(یعنی تاپیک جدید بزن)

و با ذکر عنوان مناسب ، چون چند وقت بعد ، اگه کسی سوال شما براش پیش اومد ، زودتر بتونه به جواب برسه.

موفق باشید.
نوید.

AliHSlc

Member
سلام.

علی جان ، هر سوال رو تو یه تاپیک مطرح کنید.(یعنی تاپیک جدید بزن)

و با ذکر عنوان مناسب ، چون چند وقت بعد ، اگه کسی سوال شما براش پیش اومد ، زودتر بتونه به جواب برسه.

موفق باشید.
نوید.

استاد بزرگ... فکر کنم عنوان تاپیک گویا باشه.... من سعی کردم که اسم تاپیک رو هم عوض کنم ولی بلد نبودم.. یا در اختیار کاربر معمولی نیست... میشه هر کس که در مورد وی-بی چه دات نت و چه معمولی سوال داره... بیاد اینجا مطرح کنه..... البته اگر از نظر شما اشکالی نداره... آخه اگر بخوام واسه هر موضوعی یه تاپیک بزنم خیلی شلوغ میشه...
ولی اگه شما بفرمایید چشم..اطاعت امر میشه قربان...
حالا قربون دستتون..یکی این جواب مارو بده
مدیر جون... منتظر جوابت هستم

MnavidM

Active Member
سلام.

شما درست می فرمایید ، اما خود عنوان سوالتون هم مشکل داره ، شما باید در عنوان تاپیک تا حدودی به خود مشکل هم اشاره بفرمایید.

با این کار خیلی بهتر میشه سوالات رو برای کاربرا منظم کرد و دردسر برای اون ها هم به وجود نمیاد.

اگر در این مورد بیشتر توضیح خواستید ، بگید در پیغام خصوصی براتون توضیح بدیم .

در مورد جواب سوال :

سوالاتی که پرسیدیت ، دارای جواب تشریحی نسبتا طولانی هستند ، و البته جواب بیشتر اونها (منظور این 3 سوال آخر هست) در کتاب ها هم موجود هست .

فروم برای سوال و جوابه ؛ اما سوالات شما ، جوابش خودش یه مقاله میشه ... :wink:

البته دوستان لطف کردند ، و مطالب پیشین رو خیلی خوب توضیح دادن .

با تشکر از شما.

[می بخشید ، این پست ، به سوال زیاد ربط نداشت ، اما لازم بود ؛ بگم.]

موفق باشید.
نوید.

جدیدترین ارسال ها

بالا