سوال در مورد ویندوز ویستا

hadi1990

Member
سلام
خسته نباشید
بنده ویندوز اکس پی در درایو C ام نصب بوده و الان ویندوز ویستا را روی آن نصب کردم و بعد از اتمام نصب ویندوز اکس پی ام را از ویستا حذف کردم .
حالا وقتی سیستم را روشن میکنم گزینه earlier version و windows vista وجود داره !
میخواهم گزینه earlier version ( ویندوز اکس پی ) را حذف کنم .
و سوال دیگر اینکه وقتی من میخوام یه فایل ویدئو یی با فرمت mpg را باز کنم این پیغام رو میده و باز نمیشه :

3owfiwcvmojlffxrz.gif

لطفاً راهنمایی کنید .
با تشکر

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
خسته نباشید
بنده ویندوز اکس پی در درایو C ام نصب بوده و الان ویندوز ویستا را روی آن نصب کردم و بعد از اتمام نصب ویندوز اکس پی ام را از ویستا حذف کردم .
حالا وقتی سیستم را روشن میکنم گزینه earlier version و windows vista وجود داره !
میخواهم گزینه earlier version ( ویندوز اکس پی ) را حذف کنم .
و سوال دیگر اینکه وقتی من میخوام یه فایل ویدئو یی با فرمت mpg را باز کنم این پیغام رو میده و باز نمیشه :

3owfiwcvmojlffxrz.gif

لطفاً راهنمایی کنید .
با تشکر

برای سوال تون در مورد گزینه های بوت سیستم به تاپیک زیر مراجعه کنید :

نصب ویندوز 7 در کنار اکس پی ==>ایجاد صفحه ای که از ما بپرسد به کدام ویندوز میرویم؟

یا codec ای که قراره فایل mpg با اون باز بشه مشکل داره و یا شاید پاک اش کرده اید.
منوی Options رو توی Media Player Classic باز کنید. یک بخشی با نام Internal Filters داره که در اون باید
هر چی Filter که عبارت MPEG داخلش هست رو پیدا کنید. تیک اون فیلتر ها رو عوض کنید (اگه تیک خورده تیک اش
رو بردارید و اگه تیک نخورده، تیک بزنید). بعد Player رو ببندید و مجددا فایل تون رو پخش کنید.

اگه مشکل حل نشد، باید یک Code Pack نصب کنید. (رجوع شود به تاپیک درخواست کدک برای فایلهای با فرمت mpeg-2

hadi1990

Member
سلام
این پیغام چیه ؟
و چطور میشه این مشکل را رفع کرد؟

kj9tkw6fnuz8pgyfexed.jpg

با تشکر​

جدیدترین ارسال ها

بالا