سوال در مورد هاست به هاست كردن

mha1368

Active Member
سلام دوستان
خسته نباشيد
آيا برنامه اي هست كه فايل را مستثيم از يك سايت به هاست خودمون منتقل كنه؟
مثلا من از يك برنامه در سايتي خوشم اومده چه جوري بايد اون رو مستقيم روي هاست خودم بريزم؟
و دانلود نكنم رو كامپيوتر و دوباره آپلود كنم

iraninic

Member
استفاده از این نرم افزارها یه طرفه که نمیشه . بلکه باید نام کاربری وکلمات عبور هردو رو داشته باشید که بتونین این کار رو بکنید .
درسته ؟

mirzayi

Member
استفاده از این نرم افزارها یه طرفه که نمیشه . بلکه باید نام کاربری وکلمات عبور هردو رو داشته باشید که بتونین این کار رو بکنید .
درسته ؟

اتفاقا استفاده از این اسکریپت کاملا یکطرفه هستش و نیازی به هیچ نام کاربری و کلمه عبور نداره. دوست عزیز iraninic جان درسته شما امروز میخوای رکورد پست زدن رو بشکونی و هی پست می زنی ولی لاقل اطلاعات صحیح بده تا مردم سردرگم نشن.
موفق باشید

p30tip

Member
برای انتقال به هاست دیگر با این روش باید یک full backup ایجاد کنید و با رپیدلیچ ترنسفر کرده و ریستور کنید.
بنظر من اگر دسترسی روت دارید، از WHM اقدام کنید.

iraninic

Member
این دوستمون اگر منظورش این باشه که بخواد مثلا فایل های یک سایت رو بتونه برای خودش ذخیره کنه حتما نیاز به برنامه ای هست که این امکان رو داشته باشه . اما اگر بخواد فایلهای زیپ یا رر یا چیزهای دیگه که مشخص هستند رو انتقال بده با این اسکریپت ها میشه . اما نمیتونه مثلا با این نرم افزارها کل یک سایت رو از جمله فایلهایی که هسته اصلی سایت هست رو به سوی خودش بکشه .
این منظور من بوده که اگر درست تفهیم نکردم عذر میخوام

sasiran

Member
برای انتقال به هاست دیگر با این روش باید یک full backup ایجاد کنید و با رپیدلیچ ترنسفر کرده و ریستور کنید.
بنظر من اگر دسترسی روت دارید، از WHM اقدام کنید.

سلام

من به whm دسترسی دارم ، چطوری می توانم از یک هاست اطلاعات را به هاست دیگر انتقال دهم ؟
و آیا این کار را فقط برای هاست های زیر مجموعه خودم می توانم انجام دهم ؟
یا اصلا منظور شما را بد متوجه شده ام .

با سپاس از شما

p30tip

Member
سلام

دوست عزیز برای انجام این کار از طریق WHM باید دسترسی Root داشته باشید، یعنی با Reseller نمی شه این کار رو کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا