سوال در مورد هات لینک و .htaccess

mnz2002

Member

من عکسها رو میخوام بخاطر پهنای باند جای دیگه استفاده نشه اما برای اینکه با سایتهای دیگه لینک و بنر تبادل بشه بنر هم بخاطر همین دیده نمشه تو سایت اون شخص حالا سوالم اینه ساب دامین بسازم اسمش هم تو .htaccess نباشه این درست میشه یا نه یا اصلا چطوری این مشکل رو درستش کنم :cry:

soheilweb

Active Member
جون سهیل یه بار سوالت رو بخون ببین متوجه میشی چی پرسیدی ؟
سوالت چیه، واضح تر بپرس تا جواب بدم.

sajjad_eb

Well-Known Member

من عکسها رو میخوام بخاطر پهنای باند جای دیگه استفاده نشه اما برای اینکه با سایتهای دیگه لینک و بنر تبادل بشه بنر هم بخاطر همین دیده نمشه تو سایت اون شخص حالا سوالم اینه ساب دامین بسازم اسمش هم تو .htaccess نباشه این درست میشه یا نه یا اصلا چطوری این مشکل رو درستش کنم :cry:

متاسفانه منم نفهمیدم :neutral: :neutral:

mnz2002

Member
سوالم رو اینطوری میگم
شما وقتی عکس روی سایتت قرار میدی اگه سایتهای دیگه هم عکسهای سایتت رو تو سایتشون استفاده کنند از پهنای باند شما استفاده میشه چون عکس ها از سایت شما لود میشه
برای اینکه اینطوری نشه هات لینک رو از سی پنل فعال میکنن دیگه اون عکس ها نشون نمیده
تو همونجا هم اسم سایت خودتون و سایتهایی که اجازه میدید از اون عکس استفاده کنند رو وارد میکنید تا این محدودیت شاملشون نشه
این ها که گفتم توی فایل .htaccess نوشته میشه
حالا من سوالم این بود
من میخوام با سایتها تبادل بنر و لوگو کنم بنر هم باید روی سایت خودم باشه اونها لینک بدن یعنی وقتی کد بنر منو تو سایتشون گذاشتن بنر من نشون داده بشه بنر هم روی سایت منه ولی وقتی هات لینک فعال باشه بنر تو اون سایت نشون داده نمیشه
من میخوام ببینم اگه یک ساب دامین درست کنم بنر رو توی ساب دامین بذارمش تو سایت دیگه نشون میده یا هات لینک جلوی نمایشش رو میگیره
اگه باز نشون نده چطوری میشه ساب دامین رو از این محدودیت به کل خارجش کرد تا بنر رو تو همه سایتها بشه نشون داد

:)

جدیدترین ارسال ها

بالا