سوال در مورد نوشتن متون فارسی در فلش!

feri_hakim90

New Member
سلام به دوستان عزیز،

تازه چند هفته هست که کار با این برنامه رو شروع کردم. برای تایپ فارسی از نرم افزار مریم استفاده می کنم. وقتی متنی رو از جایی کپی می کنم، اول به صورت یک سطر طولانی وارد می شه، و وقتی width اون پاراگراف رو کم می کنم، سطر های اول متنم از آخر چیده میشن. ممنون میشم راهنمایی کنید. (عکس ضمیمه شد.)

8c24ca8f23c5.gif

اگه از ورژن 5 یا 5 به بالا استفاده میکنید مشکل فارسی نویسی و تمام زبانهای آسیایی تو این نسخه ها برطرف شده و نیازی به برنامه ی فارسی نویس نیست.
شما باید هنگامی که تکست رو انتخاب مبکنید در قسمت پروپرتیز از بین دو گزینه کلاسیک تکست و تی ال اف تکست گزینه ی TLF Text را برگزینید و خواهید دید که براحتی در محیط خود برنامه می توانید فارسی بنویسید.
موفق باشید.

ممنون دوست عزیز، ممکنه فرق classic text و TLF text رو هم بدونم. و اینطور که دیدم فقط با فلش پلیر 10 به بالا ساپورت می شه.

تفاوت آنچنانی باهم ندارن. کلاسیک تکست زبانهای آسیایی و زبانهایی که از راست به چپ نوشته می شوند رو پشتیبانی نمیکند اما بعد از خرید امتیاز برنامه فلش از شرکت ماکرومدیا توسط شرکت ادوبی این مشکل تو ورژن 5 و 5 به بالا با عنوان تی ال اف تکست حل شد و این برای ما خیلی بهتره که بتونیم بدون استفاده از فارسی نویس تو محیط خود برنامه فلش فارسی تایپ کنیم.

مریم!

New Member
دوستان من سوالی در مورد نوشتن متن داشتم بهتر دیدم که توی همین تاپیک بپرسم و برای سوالم یه تاپیک جداگانه نزنم تا تالار شلوغ نشه. امیدوارم اینجا جواب بگیرم.

وقتی از tlf استفاده میکنم و میخوام خروجی swf بگیرم محتوای فایل نشون داده نمیشه باید حتما فایل swz رو با swf ادغام کنم تا محتوا نمایش داده بشه. این کار حجم فایل رو یه مقدار بالا میبره برای همین نمیخوام این کار رو انجام بدم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چجوری میتونم متن tlf رو بدون اینکه مجبور به ادغام باشم نمایش بدم.

ادغام رو با این روش انجام میدم:
file>publish setting
تنظیمات اسکریپت
تب library path
difult linkage: merge into code

ممنون دوستان :rose:

+KEYHAN

Member
سلام
من هر وقت با این مشکل مواجه میشم اونو به شیپ تبدیل می کنم..
برای تبدیل متن به شیپ متن را انتخاب کرده و دوبار Ctrl+B بزنید.
موفق باشــــــید.

مریم!

New Member
سلام
من هر وقت با این مشکل مواجه میشم اونو به شیپ تبدیل می کنم..
برای تبدیل متن به شیپ متن را انتخاب کرده و دوبار Ctrl+B بزنید.
موفق باشــــــید.

این روش خوبیه ممنون از راهنماییت. ولی این برای نوع ادیتیبل مشکل ایجاد میکنه:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا