سوال در مورد نور؟

behzad999

Member
با سلام من همیشه وقتی از نور planeدر پشت پنجره استفاده میکنم در قسمت سقف شدت نور زیادی ایجاد میشه که کار رو خراب میکنه،با اینکه در سقف مطابق عکسی که میبینین از تیرهای چوبی استفاده کردم ولی باز هم شدت زیاد نور کاملا مشخصه .از دوستان کسی راه حلی بلد هست؟
22222222222222.jpg

دوستان هیچ کس یعنی نمیدونه چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟!!!!

با سلام دوست عزیز اون نر زیاد حاصل نقاط مشترک بین چند تا نور است که باید یه جور از بین بردش.
ساده ترین راه اینه که بعضی نور های اون قسما رو برای سقف exclude کنی که چند تا نور روی هم نیفته ...
زیاد تو زمینه نور تخصص نداشتم .
معذرت .

سلام
شما میتونید اون نوری رو که پشت پنجره گذاشتید به عنوان نور اصلی و بقیه نور ها رو نور فرعی قرار بدی و همه نور فرعی ها رو شدت نورشون رو کم تر کنید.
موفق باشید

behzad999

Member
دوست عزیز مشکل از همون نوری هست که پشت پنجره قرار میگیره.وقتی شدت نوری که پشت پنجره قرار می گیره رو بالا میبرم این اتفاق میوفته

behzad999

Member
اگه هم شدتشو کم بذارم که هیچ فایده ای نداره چون کار خوب در نمیاد،سایه ها خوب نمیشن و....

behzad999

Member
اگه شدت نوررو کم کنم کار جالب نمیشه چون شدت نور کم بشه سایه های خوبی نمیندازه.بالا بردنenvironmentزیاد تاثیر نداره

behzad999

Member
سلام
شاید مشکل از shading کار باشه (material)
یعنی یا مقدار عددی speculare سقف بالاست یا شاید چوب کار شده توی سقف یک مقدار reflect داره
نه دوست عزیز اگه از متریال باشه که تمام دیوارها همون متریال رو دارن فقط این اتفاق در سقف ایجاد می افته .نه ربطی هم به متریال چوب نداره

behzad999

Member
من یه رندر دیگه گرفتم از کارم براتون میذارم اینبار خیلی شدت نور رو کم کردم ولی اینجوری خوشم نمیاد چون اونجوری که باید سایه ها خوب نشدن
1111.jpg

سلام
خوب این یک امر طبیعی هست ، شعاع نوری که از پنجره نسبتا قدی شما وارد اطاق میشه به سقف بخوره و اونو نسبت به جاهای دیگر سقف روشن تر کنه اما اگر نمی خواهی روشن بشه تمام مدلهای سقف رو در نور exclude کن

جدیدترین ارسال ها

بالا