سوال در مورد نصب phpbb3

mamadgha

New Member
همون قالبي كه مي گفت با هر بار كليك لوگوي انجمن عوض ميشه فكر مي كنم اسمش NDesign بود. و تو قسمت قالبهاي سايت مقصد معرفي شده

BetaMaster

Member
Ok,من براتون فایل های جدید رو Pm کردم

فایل ها را از حالت فشرده خارج کنید و روی فایل های قبلی قالب رونویسی کنید !

rasoooli

Member
General Error چيست؟

اين پيغام چيست كه در صفحه اول نصب آمده است ؟

General Error

template->_tpl_load_file(): File ../adm/style/install_main.html does not exist or is empty

sunrise

Member
اين پيغام چيست كه در صفحه اول نصب آمده است ؟

General Error

template->_tpl_load_file(): File ../adm/style/install_main.html does not exist or is empty
اين خطا داره ميگه فايل تپمليتي که نام اون install_main.html بوده و در مسير ../adm/style بايد واقع باشه يا وجود نداره يا اگه وجود داره محتوا نداره.

حالا مي تونه اين مشکل بخاطر تنظيمات نادرست باشه، اين خطا داره ميگه اين فايل مي بايست در دايرکتوري adm که يک مرحله بالاتر از دايرکتوري که فايل فعلي (فايلي که از طريق مروگر اون رو مرور کرديد) در اون قرار داره و در زير دايرکتوري style قرار داشته باشه.

mamadgha

New Member
ببخشيد من يك مشكلي دارم
انجمن هامو ساختم اما هنگامي كه وارد ويرايش سطوح دسترسي مي شم و بعد مي خوام سطوح دسترسي رو افزاي بدم با اين پيام مواجه مي شم
Permission settings not defined.

viktorkrum

New Member
آقا سلام و بعد از نصب بالای انجمن اینجوری هست کسی میتونه کمک کنه
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 107: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)

میخواستم ببینم چیکار کنم؟
دیگه اینکه نمیدونم چرا توی مروگر اینترنت اکسپلورر بصورت چپ چین نوشته میشه

BetaMaster

Member
1 فايل functions.php تون خراب شده. مد كاري كرديد ؟

2 قالب Prosilver اينجوريه. مي تونيد از subsilver 2 استفاده كنيد

قاللب هاي بيشتر رو از اينجا مي تونيد بگيريد (نكته : اين قالب ها 100 فارسي است)

http://maghsad.com/index/viewforum.php?f=79

spider69

Member
با سلا م
منم phpbb رو از سایت maghsad گرفتم و با turboftp به روی ftp فرستادم chmod config.php رو هم روی 666 قرار دادم مونده install
که هرچی می رم به این آدرس error 404 میده؟؟؟؟
http://username.freehostia.com/forum/language/fa/install.php
که به جای username سایت خودم هست!!!
باید چه خاکی به سرم بریزم!!؟؟

spider69

Member
همه چی حل شده ولی مرحله دوم install مونده که نیاز به یک تنضیمات یا امکاناتی داره که freehotia اونارو نداره!!

آخرین ویرایش:

aminhulu

New Member
يه مشكل داريم در فونت فروم 3 ميشه بگين چطوري حلش كنيم اره ؟

سلام دوستان مت در نصب فروم 3 با يه مشكل فونت روبرو شديم كه فونت ها خيلي ريز شدن و اسم فونت هم خوب نيست مي خوام فونتش تاهوما باشه با سايز 10 اگه ميشه كمك كنيد مرسي دوستان

aminhulu

New Member
يه مشكل داريم در فونت فروم 3 ميشه بگين چطوري حلش كنيم اره ؟

آقا ما يه مشكل داريم در فونت فروم 3 كه خيلي ريز شده مي خوايم عوض كنيم چطوريه كمك كنيد مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا