سوال در مورد نحوه چسباندن Vertex

سلام به همه بچه ها

من 2 تا سوال داشتم اولیش اینه که من چه جوری می تونم 2 تا Vertex از 2 جسم مختلف رو به هم بچسبونم ؟
برای این کار من خودم 2 تا جسم رو با هم Attach کردم بعد تو Edit Poly رفتم و Vertex یکیشونو انتخاب کردم و بعد با ابزار Target Weld اینارو به هم میچسبوندم اما ایندفعه نشد البته اینو بگم که تو اجسمامی که حجم ندارند مثلPlan ها این روش کار میکنه و در مواردی که اجسام حجم دارند با این روش دیگه نتونسم این کارو انجام بدم لطفاً راهنماییم کنید .
برای اینکه منظورم رو بفهمین به شکل پایین نگاه کنید ( اجسام Box هستند ) .

سوال دوم :

اگه من یه شکل رو با Edit Poly درست کرده باشم بعد بخوام یه Edge اضافه کنم با کدوم ابزار باید این کارو بکنم ؟؟

شکل پایین رو نگاه کنید .

آخرین ویرایش:

moeinkarimi

Member
سلام و روز بخیر

در مورد سوال اول باید بگم که شما میتونید با استفاده از ابزار Create مشکلتون رو حل نمایید. این ابزار رو میتونید با کلیک راست بر روی View مورد نظر و انتخاب گزینه Create فعال کنید.
یا این گزینه را از پنجره Editable Poly / Edit Geometry فعال کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد سوال دوم شما بعد از فعال سازی Editable Poly و انتخاب حالت Edge میتونید با کلیک راست بر روی View مورد نظر گزینه Cut رو فعال کنید.
یا اینکه میتونید گزینه Cut رو از قسمت Editable Poly/Edit Geometry فعال کنید.

به امید روزی پر نشاط و بسیار خوب برای شما دوست عزیز :wink:

آقا دستت درد نکنه مشکل دومم رفع شد اون چیزی که گفتی راحت تونستم پیداش کنم و کار باهاشو بفهم ولی تو قسمت اول اونی که گفتی فقط Vertex اضافه میکنه و Vertex های 2 تا جسم رو به هم نمیچسبونه البته ممکنه من درست متوجه نشده باشم اگه ممکنه یه توضیحی بده :rose:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سطحي رو كه تو عكس علامت زدم و سطح رو بروش تو box روبرويي رو delete كن
بعد راحت ميتوني ورتكس هارو وصل كني

dfg.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا