سوال در مورد نحوه وارد کردن یک فایل pdfبه فلش

سلام
لودر در فلش فقط فرمتهایی همچون jpg,swf و ... را پشتیبانی می کند ولی من می خواهم به همین ترتیب فایل pdf را نیز وارد برنامه ام کنم آیا لودر خاصی برای این نوع فایلها داریم یا راه حل دیگری دارد. البته نمی خواهم فرمت pdfام تبدیل به فرمتی مثل jpg کنم بعد وارد کنم . همان فرمت اصلی. لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام. البته روش های مختلف مثل استفاده از adobe air و... وجود داره. اما خود من از طریق برنامه flash paper که نسخه جدید برای ویندوز 64 بیت و 7,8 print2flash هست استفاده میکنم. با کمک این نرم افزار ها فایل pdf تیدیل به فلش میشه بعد میتونیم به صورت اکسترنال لود کنیم اما نکته اینجاست که به صورت عادی درست لود نمیشن داخل لودر 1 سری تنظیمات خاص داره که تو سایت هاشون نحوه لود کردنشون رو تو فلش توضیح داده
ضمناً فلش پیپر با اینکه قدیمی تر و ساده تر هست من خودم راحترم باهاش و چون ویندوز 8.1 64 بیتی استفاده میکنم با برنامه VMware سیستم عامل مجازی xp نصب کردم و داخل اون pdf ها رو swf میکنم.

برنامه های زیاد واسه تبدیل هستن اما این 2 تا کاملترینشون و اسکرول و زوم و خیلی از تنظیمات pdf رو دارن.

آخرین ویرایش:
متشکرم
منظورتون از تبدیل به فلش همون تبدیل pdf به swf می باشد؟ اگر منظورتون اینه من از روش های دیگری میتونم این کار ار انجام بدهم ولی همانطور که گفتم میخواهم ببینم مستقیم pdf وارد میشه یا نه اخه وقتی swf را لود می کنم برنامه ام خیلی کند کار میکنه.

mohammad.sub7

کاربر فعال
آها راستش مستقیم خود فلش من فکر نکنم بتونه همچین کاری باید یا از ادوب ایر استفاده کنی یا با مالتی مدیا بیلدر یا ادوب دایرکتور کار رو جمع کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا