سوال در مورد مونتاژ فریم به فریم

dj_fred

Member
سلام
من در مورد فریم به فریم یه سوال عجیب تو سرمه که البته وقتی این قضیه رو یک جا دیدم خیلی تحقیق کردم اما فعلا که چیزی دستگیرم نشد

داستان اینه که
شاید برای شما هم پیش اومده باشه که کسی داره جلوی شما کاری رو انجام میده و شما خیلی دوست دارین ازش یاد بگیرین ولی روتون نمیشه ازش سوال کنین ولی بازم یواشکی سعی میکنین از رو دستش نگاه کنین:green:
من چند وقت پیش رفته بودم پیش یکی از کارگردان های معروفی که الان مشغول ساخت موزیک ویدیو هستش و انصافا کیفیت کار هاش به هیچ عنوان با بقیه قابل مقایسه نیست
طرف کل کارشو با یک دوربین Canon 5D mark II فیلم برداری کرده بعد اونو با ادیوس ادیت کرده مسئله ای که اینجا برای من سوال هستش کیفیت وحشتناکیه که ارایه داده
چیزی که من با چشمای خودم دیدم این بود که کلیپ به صورت ادیت شده یعنی همه افکت ها و کات ها روش بود ولی به صورت فریم به فریم و عکس که وقتی میخواست تو ادیوس ایمپورت کنه دقیقا یادمه که رفت داخل یک پوشه که توش 6 7 هزار تا عکس بود و اونارو ایمپورت کرد و یک خروجی هیولا ازش گرفت که یک کلیپ 5 دقیقه ای با حجمی حدود 1 گیگ شد
و چیزی که باعث شد مخ من سوت بکشه این بود که هر کدوم از اون عکسها 4 5 مگ بود و واقعا هر عکس کیفیتی معادل 12 13 مگا پیکسل داشت

من خودم خیلی تلاش کردم بدونم چیه داستان و مثلا الان یه ویدیو رو میتونم با افتر افکت به فریم فریم تبدیل کنم ولی نمیدونم چجوری تو ادیوس به هم بچسبونم و کلا نمیدونم این کاری که دارم میکنم واقعا چه تاثیری تو کیفیت داره

اگر دوستان تو این زمینه اطلاعاتی دارن فکر کنم جالب میشه اگر در موردش بحث کنیم !!
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا