سوال در مورد مولتی مدیا بیلدر

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سلام دوستان من این برنامه رو در حد درست کردن یه اوتوران بلدم و الان یه فایل فلش رو می خوام بزارم اما وقتی رایت می شه روی سی دی همون طور که خودتون هم می دونید آدرس رو نمی خونه و تاپیک ها قدیمی رو که سر زدم دیدم نوشته باید از پلاگین استفاده کنید حالا من نه می دونم پلاگین چیه نه می دونم چه جوری باید ازش استفاده کرد بعد در ضمن من از فونت هما استفاده کردم بعد روی سیستمی که این فونت رو نداره با فونت آریل نشون می ده چی کارش کنم

sajadms

Member
ببین دوست عزیز فکر کنم برای خوندن فلشتون مشکل آدرس دهی رو داشته باشید
که برای دادان آدرس دقیق باید بعد از کلمه ی<SrcDir> مسیر فایلتو دقیق ینویسی و بعد اونو تو سیریت رایت کنی
میتون فونتت امبدد کنی و بعد با دستور اینستال فونت فونت رو نسب کنی
برای امبدد کردن فونتت میتونی به منوی پروجکت رفته و گزینهی امبدد فایل رو انتخاب کنی و فونتت رو اد کنی و بعد با رستور
InstallFont("\")
فونتت رو نسب کنی

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
sajadms گفت:
ببین دوست عزیز فکر کنم برای خوندن فلشتون مشکل آدرس دهی رو داشته باشید
که برای دادان آدرس دقیق باید بعد از کلمه ی<SrcDir> مسیر فایلتو دقیق ینویسی و بعد اونو تو سیریت رایت کنی
میتون فونتت امبدد کنی و بعد با دستور اینستال فونت فونت رو نسب کنی
برای امبدد کردن فونتت میتونی به منوی پروجکت رفته و گزینهی امبدد فایل رو انتخاب کنی و فونتت رو اد کنی و بعد با رستور
InstallFont("\")
فونتت رو نسب کنی
خوب ببین من مثلا آدرس سی دی رام رو می نویسم به صورت i:/prog/shimi.swfخوب بعد روی دستگاه های دیگه ممکنه درایو سیدی رام i نباشه اونو چی کار کنم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
براي آدرس دهي اين راهنمايي رو ببيني فكر ميكنم مارت راه بيفته

C:\Program Files\MMB 497\Showme\relative.mbd

تا بعد...!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سعي ميكنم تا فردا ترجمش كنم

sajadms

Member
گه فقط میخای فایلت اجرا بشه میتونی اون پوشه رو تو cdکپی کنی بعدش به جای اسم درایو سیدی رامت که همون Iهست کلمهی <SrcDir> رو بنویسی یعنی مسیرت دیگه میشه .
s <SrcDir>prog/shimi.swf

جدیدترین ارسال ها

بالا