سوال در مورد مجموعه top secret photoshop که تو سایت فروخته میشه

parinaz571

Member
سلام
من سوال داشتم در رابطه با مجموعه top secret photoshop که تو سایت فروخته میشه.
چرا نسخه انگلیسی 5 تا دی وی دیه؟ اما نسخه فارسی 4 تا دیوی دی؟

فرق نسخه فارسی که تو سایته با نسخه فارسی که تو سایتای دیگس چیه؟

ببخشید اگه جای سوالام اینجا نیست:rose:

ولی فکر میکنین نسخه انگلیسی مفید تره یا فارسی؟چی کم و زیاد شده؟

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
نسخه ی انگلیسیشو که من خریداری کرده بودم یک دی وی دی دیجیتال پینتینگ اضافی داشت، یعنی همون آخرین dvd که فکر میکنم این dvd تو نسخه ی فارسی نیست...

parinaz571

Member
ببخشید شما که نسخه انگلیسی خریداری کردین اموزشا رو خوب متوجه شدین؟

من خودم با این که تا ad3 تو کانون زبان انگلیسی خوندم اما همیشه از از مطلب اموزشی انگلیسی فرار میکنم.:shock:

خیلی دوست دارم این مجموعه رو داشته باشم اگه نسخه فارسی رو بخرم چیزی رو از دست میدم . ؟

یعنی نسخه فارسی اموزش دیجیتال پیتینگ رو نداره؟

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
ببینید من هم زبانشو زیاد متوجه نمیشدم، اما خوب دونه به دونه جزئیات رو خودش انجام میده.
و خوب خودم نسخه ی 1 این مجموعه رو داشتم و زیاد به دردم نخورد، ولی خوب فکر میکنم نسخه ی 2 بهتر شده باشه از قبلیش.

parinaz571

Member
منظورتون از نسخه 1 نسخه انگلیسیه و
نسخه 2 نسخه فارسی؟

یعنی نسخه فارسی اموزش دیجیتال پیتینگ رو نداره؟

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
نه/منظورم از نسخه ی 2، نسخه ی 2 انگلیسی، چون دوتا مجموعه داره.

همون طور که گفتم زیاد مطمئن نیستم ولی خوب فکر میکنم که نسخه ی 1 آموزش پینیتنگ رو نداره.

parinaz571

Member
نمیشه مدیر سایت این صفحه رو بخونه و بگه چرا نسخه فارسی 4 تا دیویدیه اما انگلیسیش 5 تا؟
چرا یکی از دیویدیا خورده شده:lol:

عکسا سانسور شده یا مطلبا!

تازه الانم یک سایت پیدا کردم نسخه فارسیش 3 تا دیویدیه!جل الخالق:mad:

ArTaBaZ

Well-Known Member
به نظر من یک پیغام خصوصی به مدیر فروشگاه بدی بهتر باشه دوست عزیز
من که سوالاتم رو به این طریق میپرسم و سریع هم جواب میگیرم

ArTaBaZ

Well-Known Member
به نظر من یک پیغام خصوصی به مدیر فروشگاه بدی بهتر باشه دوست عزیز
من که سوالاتم رو به این طریق میپرسم و سریع هم جواب میگیرم

MOSTAFA

کاربر فعال
من نسخه انگلیسی رو خیلی وقت پیش دیدم، حدودا 2 سال قبل... من پیشنهاد میکنم نسخه انگلیسی رو تهیه کنید، بابت فهمیدم هم اصلا نگران نباشید:wink:، من که انگلیسیم خیلی خوب نیست به راحتی میفهمم چی میگه...

30min

Banned
پریناز نسخه یک تاپ سکرت که میتونی تهیه کنی خیلی خوب هستش و پر از نکات و تکنیک های کاربردی .
درست زبان انگلیسی هستش اما کاملا انگلیسی روان هستش و در ضمن شما اگه صداش رو قطع کنی و به تصاویر نگاه کنی و همون کارها رو انجام بدی کفایت میکنه و کاملا گویاست .
من نمیدونم بچه ها چطور میگن ما استفاده نکردیم زیاد !
موفق باشید .

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
بفرمایید:
این هم نسخه ی 2: اين پك آموزشي با نام تجاري Photoshop Top Design Secret 2+ ( از Photoshop Top Secret مجزا است ) به فروش گذاشته ميشود .

image002.jpg

30min

Banned
خوب در توضیحات این وب سایت هم که ذکر شده مجزا از Top Secret هستش .
تاپ سکرت به این آدرس http://www.photoshoptopsecret.com تنها یک مجموعه ارائه کرده که چون یکی از پرمخاطب ترین مجموعه ها بوده محصولات دیگری هم با این نام اومده که البته تهیه شده توسط این سایت و در ادامه مجموعه TopSecret نیست .
البته از شما جواد عزیز تشکر میکنم که این مجموعه رو معرفی کردید .

hamid

Well-Known Member
بنظر من اگه تسلط کافی به زبان انگلیسی داری بگیر وگرنه فارسیشو بگیر
اسم مجموعه تاپ سکرت هست ( اسرار فتوشاپ) توش نکاتی و ترفندایی رو میگه که فقط با نگاه کردن متوجه نمیشد مگر اینکه کاملا متوجه شید که چی میگه

parinaz571

Member
بنظر من اگه تسلط کافی به زبان انگلیسی داری بگیر وگرنه فارسیشو بگیر
اسم مجموعه تاپ سکرت هست ( اسرار فتوشاپ) توش نکاتی و ترفندایی رو میگه که فقط با نگاه کردن متوجه نمیشد مگر اینکه کاملا متوجه شید که چی میگه
خوب من الان مشکلم فقط اینه که چرا نسخه فارسی تو سایت 4 تا دیویدیه ولی انگلیسیش 5 تا؟
چه چیزی ناقصه؟

hamid

Well-Known Member
خوب من الان مشکلم فقط اینه که چرا نسخه فارسی تو سایت 4 تا دیویدیه ولی انگلیسیش 5 تا؟
چه چیزی ناقصه؟
چیزی ناقص نداره اونی که دوستان میگن که یه دیجیتال پینت اضافه داره اون یه چیزه دیگس اگه اشتباه نکنم عکس یه خانومه هست رو جلدش که موها و زیورالات طالایی رنگ داره
اصل تاپ سکرت 4 تا دی وی دی هست شما تو سایت خود تاپ سکرتم برید نوشته 4 تا حتی آموزشی که تو خود مجموعه هست که طراحی کاور مجموعه هست 4 تا دیوی دیرو نشون میده
بنظرم همون نسخه کاملا فارسیشو بگیر که 4 تا دی وی دی هستش
من خودم وقتی این مجموعه رو خریدم 6 تا دی وی دی خریدم غیر از تاپ سکرت
دی وی دی Kelby و 101 Photo tips هم بود
پس dvd 5 یه محصول اضافه بود روش مثل من که 2 تا محصول روش بود

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
parinaz571 جان عذر میخوام که یه مقدار دیر جواب دادم.

البته بچه ها تا حدود زیادی جواب دادن به سوالت.

اون محصول انگلیسی به این دلیل 5 دی وی دی هست که دیسک پنجم یک آموزش دیجیتال پیتینگ بود که توی نسخه ی
فارسی این بخش رو حذف کردن. ولی خوب نسخه ی فارسی زحمت زیادی براش کشیده شده و کاملا گویا و خوب اجرا شده.

در مورد اون مجموعه ای هم که جواد معرفی کردن باید بگم که این مجموعه هیچ ربطی به این تاپ سکرت نداره!
ما هم توی فروشگاه این مجموعه رو دانلود کرده بودیم ولی زیاد جالب نبود و البته زبانش هم روسی بود و به همین خاطر
حدس زدیم که زیاد استقبال نخواهد شد. نمیدونم دیگران روی چه اصلی حاضرن مردم رو گول بزنن و برای فروش محصولاتشون
به دروغ متوسل بشن!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا