سوال در مورد متریال

enigma777

New Member
سلام دوستان،

همونطور که میدونید متریال های زیادی برای مکس وجود داره، اما شبیه متریال هایی که در حال حاضر در بازار ایران استفاده میشه نیستند مثل ورق های فایبرگلاس که تو دکوراسیون داخلی استفاده میشن و حالت آجر یا سنگ دارن، کسی میدونه این متریال ها رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ جوری که همه یکجا باشن برای خرید یا دانلود.
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم :rose:

enigma777

New Member
@ sajadjj

باز مرسی که جواب دادی :rose:

پس این همه کار توی بازار چطوری داره انجام میشه ؟ :-?

sajadjj

Member
البته خودم تردی کار می کنم در کنار کار م زمانی که متریال درست دقیق پیدا نشه با کالور کارکشن رنگ مورد نظر را پیدا می کنم

سلام دوستان،

همونطور که میدونید متریال های زیادی برای مکس وجود داره، اما شبیه متریال هایی که در حال حاضر در بازار ایران استفاده میشه نیستند مثل ورق های فایبرگلاس که تو دکوراسیون داخلی استفاده میشن و حالت آجر یا سنگ دارن، کسی میدونه این متریال ها رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ جوری که همه یکجا باشن برای خرید یا دانلود.
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم :rose:
ببین دوست عزیز یه سری متریال تو خود پوشه نصب تری دی مکس هست که اگه اونها هم به کارت نمیاد میتونی توی گوگل به صورت خارجی تایپ کنی که اونجوری پیدا میشه. حالا تو چه متریالی میخوای شاید تونستم واست جور کنم. البته من میخوام به زودی یه تایپیک راه بندازم که توش دانلود متریال vray رو بذارم:oops:

A.sad

Member
اگه با vray کار میکنی vraymaterials.de
اگه با منتال ری کار میکنی mrmaterials.com و architectural خود مکس
میشه گفت تقزیبا همه جور متریال تو این سایتا میشه گیر اورد

جدیدترین ارسال ها

بالا