توی قسمت کامپوننت ها یا ماژول های سایت که برید روی ماژول ای که دلتون می خواد توی صفحه اصلی باشه کلیک کنید تا وارد تنظیماتش بشید ! در اون قسمت یه چیزی مثل " نمایش در : " فکر کنم داره یا یه چیزی مثل این ... با نگه داشتن ctrl و انتخاب اون قسمت و دخیره سازی ، کامپوننت اونجا نمایش داده می شه . در ضمن شما می تونی محل قرار گیری و چینش اون هم تنظیم کنی ...
شما باید موقعیت نمایش اونو تنظیم کنید کنید بطور مثال موقعیت راست یا چپ بالا و ... به قسمت ماژول ها برید و بر روی ماژول مورد نظرتون کلیک کنید صفحه تنظیمات باز می شه ابتدا یه گذینه داره به اسم نمایش ماژول که باید بلی رو بزنید بعد موقعیت ماژول رومشخص کنید و ذخیره کنید .
بله كه مطمئنممطمئنی داری از مامبو استفاده می کنی ؟![]()
متاسفانه بنا به دلايلي نمي تونممی شه یه عکس بگیری ببینیم چی داره؟ من 3 سال با مامبو کار کردم. یه عکس بگیر بزار .![]()
ّببین اینها که گفتی کامپوننت هستن ما داشتیم ماژول رو می گفتیم .این یک دوم اینکه شما باید کامپوننت رو نصب کنید از قسمت منو اصلی یه منو برای اون کامپوننت ایجاد کنید و بعد هم دیگه سادست ماژول یش فرض رو این ماژولتون قرار بدید.راستی اینقدر سکرته که از بخش مدیریتی که هیچ چیزی نداره هم نمی تونید عکس بگیرید؟ خیلی جالب بود
سلام
می خواستم بدونم چطوری می تونم کاری کنم که یه کامپوننت یا ماژول خاس تو صفحه اصلی نمایش داده بشه ؟
پیشاپیش ممنونم