سوال در مورد لود swf در فایل فلش ؟ ! ؟ !

mahdicivic

New Member
سلام و خسته نباشد. من یه پروژه رو با SWISH انجام دادم که بیشتر کار گرافیکیه. واقعیتش زیاد از کد نویسی سر در نمیارم. اما حالا کارم گیر کرده و می خوام از اساتید خواهش کنم اگر مقدوره منو راهنمایی کنن.
می خوام چند تا فایل با پسوند exe و swf رو توی فایل اصلی که با SWISH کار شده بار گذاری کنم که وقتی روی یک دکمه کلیک می کنم فایل swf یا exe تویه یه پنجره با اندازه ثابت لود بشه. یعنی اگر سایز واقعی فایل swf کوچکتر از پنجره بود اونو بزرگ کنه و اگر بزرگتر بود اونو کوچیک کنه.
من توی سرچی که توی سایت داشتم:
متوجه شدم باید از Loadmovie استفاده کنم و اونو توی یک مووی اجرا کنم. وقتی از فرمان به این شکل
کد:
[LEFT]on (release) {
     aa.loadMovie("1216119458.swf");
   }
[/LEFT]
استفاده می کنم فایل رو اجرا می کنه اما داخل مووی aa نیست و یه گوشه صفحس که حتی نصفش هم از صفحه میزنه بیرون. و مشکل دیگه ای هم که داره اینه که باتن های 1216119458.swf از کار میافته.
بعد، از فرمان Loadmovienum استفاده کردم

کد:
[LEFT]on (release) {
     loadMovieNum("1216119458.swf",1);
   }
[/LEFT]

که اینبار فایل 1216119458.swf به خوبی اجرا شد اما من هیچ کنترلی روی ابعاد و مکان اجرای 1216119458.swf نداشتم. ضمنا بک گراندش هم حذف میشه.

خواهش میکنم اگر کسی میتونه مشکل منو حل کنه راهنماییم کنه. ممنونم.

troojan

Member
سلام
نمیدونم منظورت رو درست متوجه شده باشم یا نه ولی
اگه یه کامپوننت loader روی صفحه ات بزاری و peroperty ، ا contentPath اونرو برابر مسیر فایل swf که داری بزاری فایل swf ی که داری توی کامپوننتت و دقیقا هم اندازه اون لود میشه
مثلا اگه یه فایل به اسم untitle-1.swf داشته باشی و بخوای اونرو توی یه فایل دیگت لود کنی باید تو فایل جدیدت یه کامپوننت لودر بزاری و (من توی این کدی که برات میزارم وقتی که روی یک باتن کلیک کنی ، کامپوننت لودرت untitle-1 رو برات لود میکنه

on (release) { i
ds.contentPath="Untitled-1.swf"; i
{​

این کدها رو باید توی یک باتن بنویسی​

امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم

اون دوتا i رو به خاطر این نوشتم که کدها درست نوشته بشه اونها رو در نظر نگیر
بعدش هم باید هر دو تا فایلت توی این مثال توی یه پوشه باشن​

آخرین ویرایش:

mahdicivic

New Member
سلام
نمیدونم منظورت رو درست متوجه شده باشم یا نه ولی
اگه یه کامپوننت loader روی صفحه ات بزاری و peroperty ، ا contentpath اونرو برابر مسیر فایل swf که داری بزاری فایل swf ی که داری توی کامپوننتت و دقیقا هم اندازه اون لود میشه
مثلا اگه یه فایل به اسم untitle-1.swf داشته باشی و بخوای اونرو توی یه فایل دیگت لود کنی باید تو فایل جدیدت یه کامپوننت لودر بزاری و (من توی این کدی که برات میزارم وقتی که روی یک باتن کلیک کنی ، کامپوننت لودرت untitle-1 رو برات لود میکنه

on (release) { i
ds.contentpath="untitled-1.swf"; i
{​

این کدها رو باید توی یک باتن بنویسی​

امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم​

اون دوتا i رو به خاطر این نوشتم که کدها درست نوشته بشه اونها رو در نظر نگیر

بعدش هم باید هر دو تا فایلت توی این مثال توی یه پوشه باشن​
دوست عزيز ممنونم از راهنماييتون. خيلي لطف کرديد.
من درست متوجه اوامر شما نشدم. با عرض شرمندگي معني کامپوننت لودر رو نميدونم. سرچ هم کردم اما باز هم به جواب نرسيدم.
يه مووي کليپ ساختم و توي کانتنت پس مسير اونو نوشتم ولي بازهم هيچ اتفاقي نيافتاد. ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بديد.
واقعا ممنونم.

راستي فايل رو هم ضميمه کردم . اگر امکانش بود يه نگاهي بش بکنيد شايد مشکل از فايل باشه.

پیوست ها

• 1216119458.zip
    33.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15

mahdicivic

New Member
از اساتید خواهش می کنم اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه. مشکلم کماکان پابرجاست.

masoudies

Member
مشکل که خیلی داره لود فایل...
ولی ببین این بدردت میخوره...
از امکانات خود فلش به نام loader که میتونید از منوی window و گزینه components بهش دسترسی داشته باشید استفاده کردم... در اینجا کار یک مووی کلیپ برای لود کردن رو انجام میده... یه اسم داره و رو کلید براش کد مینویسیم.

پیوست ها

• 1216119458.zip
    111.7 کیلوبایت · بازدیدها: 56

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

در انجمن سرچ کنید آموزش زیاد هست

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا