سوال در مورد لرزش دوربین و time freez

armin39

New Member
سلام دوستان مجید آنلاینی ..دارم روی پروژه ای برای خودم کار میکنم...حالا اول میخوام کمی در مورد لرزش دوربین بدونم..تا جایی که خودم فهمیدم با wiggle هست ولی خیلی بلد نیستم حقیقتا.

حالا سوال دوم اینکه من میخوام به عنوان مثال چند تا عکس و مثلا چند تا فیلم رو بک گراند کار باشو و میخوام وقتی روی فیلم زوم شدم فیلم شروع به پخش کنه..این رو هم میدونم که با تایم فریز میشه انجام داد ولی کامل نفهمیدم چطوریه..ممنون میشم اگه کمک کنید.حتما بعد از اتمام پروژه داخل سایت میزارم نظر بدید.به احتمال زیاد 3 دقیقه هست.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
در مورد سوال اول که میشه واسه همه پارامترها wiggle رو نوشت و اعمال کرد
به این صورت که با نگه داشتن کلید alt و کلیک بر روی کرنومتر کنار کی فریم یه لاینی واسه شما باز میشه که داخل اون میتونید کد ویگل رو بنویسید،به این صورت( wiggle(2,15 که عدد اول بیانگر تعداد دفعات اعمال wiggle و عدد دوم بیانگر بازه و میزان تاثیر گذاری اون هستش
در مورد سوال دوم که روی همون فیلمتون که قراره ابتدا فریز باشه و بعد از زوم شدن شروع به پخش کنه(البته اگر درست متوجه شده باشم) باید روی لایه راست کلیک کنید و از منوی time گزینه enable time remapping رو فعال کنید،بعد واستون 2تا کی فریم اول و آخر کار میسازه که شما می تونید خودتون لایه رو بکشید عقب تر(اگر دست به کی فریم ها بزنید سرعت پخشتون کم و زیاد میشه)
02.jpg

حالا ابتدای لایه رو بگیرید تا هر جایی که میخواید بکشید عقب،توی این حالت تا قبل از اولین کی فریم که استارت هستش تصویرتون فریز میشه
03.jpg

امیدوارم منظورمو خوب متوجه شده باشید
البته به همین روشی که گفتم اجرا کنید کاملا واستون جا می افته

armin39

New Member
در مورد سوال اول که میشه واسه همه پارامترها wiggle رو نوشت و اعمال کرد
به این صورت که با نگه داشتن کلید alt و کلیک بر روی کرنومتر کنار کی فریم یه لاینی واسه شما باز میشه که داخل اون میتونید کد ویگل رو بنویسید،به این صورت( wiggle(2,15 که عدد اول بیانگر تعداد دفعات اعمال wiggle و عدد دوم بیانگر بازه و میزان تاثیر گذاری اون هستش
در مورد سوال دوم که روی همون فیلمتون که قراره ابتدا فریز باشه و بعد از زوم شدن شروع به پخش کنه(البته اگر درست متوجه شده باشم) باید روی لایه راست کلیک کنید و از منوی time گزینه enable time remapping رو فعال کنید،بعد واستون 2تا کی فریم اول و آخر کار میسازه که شما می تونید خودتون لایه رو بکشید عقب تر(اگر دست به کی فریم ها بزنید سرعت پخشتون کم و زیاد میشه)
02.jpg

حالا ابتدای لایه رو بگیرید تا هر جایی که میخواید بکشید عقب،توی این حالت تا قبل از اولین کی فریم که استارت هستش تصویرتون فریز میشه
03.jpg

امیدوارم منظورمو خوب متوجه شده باشید
البته به همین روشی که گفتم اجرا کنید کاملا واستون جا می افته

اقا واقعا 1 دنيا ممنون الان ميخوام تست كنم مشكلي بود خبر ميدم

جدیدترین ارسال ها

بالا