سوال در مورد كلمات كليدي سايت

nashenakhte

New Member
سلام به همه دوستان گرامي
من يه سايت فروش مقاله و تحقيقات دانش آموزي و دانشجويي دارم
يه سري كلمات كليدي هست كه به ذهن خودم رسيده تا سايتم نسبت به اونا سئو كنم
از دوستان كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چه كلمات ديگه اي هست كه به ذهنم من نرسيده ؟
كلماتي كه من در نظر گرفتم :
تحقيق دانشجويي ، مقاله دانشجويي ، تحقيق دانش آموزي ، سفارش مقاله ، سفارش تحقيق ؛ سفارش ترجمه ، تحقيق انگليسي همراه با ترجمه ، مقاله آماده ، تحقيق آماده ، انجام پروژه ، سفارش پروژه ، پروژه آماده ،
البته يه سري كلماتي هم هست مثل : مقاله رشته مديريت ، مقاله رشته حسابداري ، مقاله رشته فلان .....
آدرس سايتم
persianmaghale.com
ممنون دوستان

کلمات انجام پروژه دانشجویی و پروژه دانشجویی هم لازم است. منظور از اینکه میخواید سایتتون رو برای اینها سئو کنید چی هست؟

دانلود مقاله - انجام پروژه دانشجویی - مقاله
این کلمات فک کنم خیلی بیشتر سرچ میشه

sajad_soltani

New Member
سلام
دوست عزیز این که شما می خواهی وب سایت سئو بشه بر اساس کلمات کلیدی خیلی خویه ولی باید کلمات کلیدی باشه که ترافیک بالا داشته باشه 1000 تا کلمه کلیدی می تونی استفاده کنی ولی ترافیک نداشته باشه یعنی کار بیهوده

یک وب سایت عالی هست و رایگان می تونی مثلا
مقاله دانشجوي
رو می تونی ببینه صفحه چندم هست تو گوگل
پیدا کردن موقعیت کلمات کلیدی
.
و یک نکته خیلی مهم استفاده کلمه کلیدی زیاد باعث سقوط وب سایت می شه

design_mode

New Member
دوست عزیز شما به این آدرس برو البته با آی پی ایران نمی شه چون تحریمه، باید با آی پی خارجی باید بری و تعداد زیادی کلمه کلیدی رو باید سرچ کنی ببینی چه تعداد جستجو می شن:
https://www.google.com/analytics/web/?hl=en
اگر خودت هم نمی تونی بنده در خدمتت هستم و می تونم کلمات کلیدی موثر رو برات در ازای قیمت بسیار پایینی پیدا کنم.

aryadidcctv

New Member
سلام به همه دوستان عزیز
آقا من کلمات کیلیدی سایتمو داخل پستام قرار دادم با بیشتر کلماتم توی صفخه اول گوگلم ولی با چند کلمه که بیشترین ارزشو برام داره اصلا تو صفخات گوگل نیستم:cry:
مثلا با tv line چیست؟ صفحه اول خط اولم ولی با کلمه دوربین مداربسته که فوق العاده مهمه برام اصلا نیستم
کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟

amirrobin76

New Member
تحقيق دانشجويي,تحقيق آماده,مقاله آماده فک کنم بیشترین سرچ رو داشته باشن

جدیدترین ارسال ها

بالا