سوال در مورد قالب psd

سلام

دوستان من یه فایل PSD قالب سایت دانلود کردم و اونو در فتوشاپ تغییر دادم
حالا میخوام تبدیل کنم به HTML

اول Save as for web رو میزنم و گزینه html / images رو انتخاب میکنم

اینجا چطوری میشه پیکربندی عکس ها رو تغییر داد ؟ ( مثلا میخوام منو ها جداگونه به عنوان یک عکس ذخیره بشه )

اگر آموزشی چیزی هست معرفی کنید . ممنون

maniaf69

Member
دوست عزیز شما باید طبق طرح هاتون و لایه هاتون جدول بندی کنی و آبجکت ها رو روی هم و کنار هم قرار بدین تا طرحتون درست بشه
با Save as for web هم کارت زیاد پیش نمیره فقط یکم سر در گم میشی بهتره که هر تکه را جدا ذخیره کنی و کنار فایل بعدی بزاری

maniaf69

Member
این روشی که شما برای طراحی قالب زدید کار راه انداز است ولی غیر اصولی است اینجوری تعداد فایل ها زیاد و حجم کار بالا می رود احتیاج نیست که یک بک گراند همه جا کپی شور میتونه یک بار بارگزاری شود و چند بار نمایش داده شود و حجم فقط همان یک بار بارگزاری باشد
تو این روش شما نمیتونید قالب رو طوری طراحی کنید که اگر مطالب اضافه شد فرم قالب به هم نریزه چون از تصاویر پازلی استفاده کردید

فایل های زیر رو ببین حتماً به دردت می خوره
بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
بخش چهارم

همون چیزیه که احتیاج داری

sh1 graphic

Well-Known Member
این روشی که شما برای طراحی قالب زدید کار راه انداز است ولی غیر اصولی است اینجوری تعداد فایل ها زیاد و حجم کار بالا می رود احتیاج نیست که یک بک گراند همه جا کپی شور میتونه یک بار بارگزاری شود و چند بار نمایش داده شود و حجم فقط همان یک بار بارگزاری باشد
تو این روش شما نمیتونید قالب رو طوری طراحی کنید که اگر مطالب اضافه شد فرم قالب به هم نریزه چون از تصاویر پازلی استفاده کردید
دوست من آموزش ویدیویی تبدیل psd به html نه کد نویسی

maniaf69

Member
تبدیل psd به html یعنی تبدیل عکس به کد
مگه میشه که یک قالب بزنی توش یک خط هم کد ننویسی
امکان نداره

ممنون از دوستانی که لطف کردن جواب دادن

آموزش جناب sh1graphic هم جالب بود ولی مشکل من اینه که قبلا جدول بندی شده این فایل PSD و اول باید این جداول رو حذف کنم بعد به دلخواه خودم اینکارو انجام بدم

طریقه حذف رو میشه توضیح بدید ؟

فایل های زیر رو ببین حتماً به دردت می خوره
بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
بخش چهارم

همون چیزیه که احتیاج داری

آموزش های شما هم بسیار کامل و جامع بود و خیلی چیزا رو بهم آموخت
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا