سوال در مورد فلش

شروع موضوع توسط Fire Fox ‏11 جولای 2010 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. Fire Fox

    Fire Fox Member

    ارسال‌ها:
    55
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    8
    سلام دوستان
    توی فلش دستوری وجود داره که وقتی یه شکل به وسیله Motion Tween حرکت می دیم از خود شکل یه دنباله ایجاد بشه ؟؟؟
     
    نوشته شده توسط Fire Fox در ‏11 جولای 2010
    michealwiper از این پست تشکر کرده است.
  2. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    آره
    کلاسهای TweenMax بهترین گزینه هست .
    به امضای من تشریف ببرین و سمپل ماشین حساب ویندوز 7 رو دان کنین . دراون هم کلاسهاشو گذاشتم و هم استفاده کردم . همینطور بهترین گزینه برای یادگیریاون ، سمپل هایی هست که تو سایتشونه :
    www.greensock.com
    البته شما یه دنباله هم می خواهین . پس کافیه با همین کلاسها ، tween خودتونو درست کنین و همه نمونه های ئنباله دارو به یه مسیر حرکت بدین و فقط سرعت و زمان Tween هر کدوم رو مختلف بگیرین .
    یه نمونه واستون می زارم .
    انشاءال... به زودی...
    اگه توضیح خواستین بگین تا بگم ...
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏11 جولای 2010
    michealwiper، Avang2005 و elham_moheb از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    اینم چیزی که خواستین .
    بافلش cs5 باز کنین ...
     

    پیوست ها:

    • Follow.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 187.7
      نمایش ها:
      477
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏12 جولای 2010
    zhra، aminislami، michealwiper و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. amird

    amird خبرگان انجمن فلش

    ارسال‌ها:
    679
    تشکر شده:
    1,579
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    چیزهایی که آقا هادی گفتن دقیقا درسته اما با کد هست .
    اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم شما نیاز به این دنباله هایی دارید که مثلا شتاب حرکتی یک شیء رو نشون می دن . برای این کار می تونید برای اینکه از کد استفاده نکنید برای سمبلتون یک فیلتر (Filter) از جنس Shadow تعریف کنید و با دستکاری مقادیر فیلتر به نتیجه مورد نظر برسید .
    برات یک نمونه اماده کردم روی سمبل کلیک کن و به تنظیمات فیلتر در فریم ها آغازی و پایانی خوب دقت کن .
    الان نمونه هادی رو دیدم و منظورت رو درست فهمیدم . نمی دونم شاید اینم بدردت بخوره !
    موفق باشی
     

    پیوست ها:

    • donbaleh.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 7
      نمایش ها:
      107
    آخرین ویرایش: ‏15 جولای 2010
    نوشته شده توسط amird در ‏15 جولای 2010
    amjad164، masoomehhashemi، michealwiper و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید