سلام
برو بچ چطوري ميتونم از طريق اين كارتهاي تماس خارجه هست با كامپيوتر فكس بزنم
اگه تلفن فكس دار باشه كه 100٪ ميشه ولي چطوري ميتونم با كامپيوتر ازش استفاده كنم
چون خودتون كه ميدونيد براي استفاده از اين كارت تلفن بد از تماس با isp بعد از شنيدن پيغام ميگه كد كارت رو بزنيدبعد ميگه شماره تلفن مقصد رو بگريد حالا راهي هست كه بشه با كامپيوتر اين كا رو كرد
مشكل اينكه چطوري بعد از شماره گيري مراحل بعدي رو مثل تلفن انجام داد كه همون وارد كردن كد وتلفن مقصد بعد از شنيدن پيغام منشي
مرسي
ميبخشيد اگه بد توضيح دادم منظورم رو
راستي با برنامه BITWARE ميشه اين كا رو كرد
من همين طوري با اين برنامه كار كردم وخواستم با هاش تلفن بتو قسمت ميرمbit phone بعد كه شماره تلفن رو زدم و تماس حاصل شد 1 پبغام به نام talk ميده كه من بتو نم با مقصد صحبت كنم ولي نميدونم چرا وقتي اين رو ميزنم ارتباط رو قطع ميكنه
اصلا چه طوري مي تونم با طرف صحبت كنم
برو بچ چطوري ميتونم از طريق اين كارتهاي تماس خارجه هست با كامپيوتر فكس بزنم
اگه تلفن فكس دار باشه كه 100٪ ميشه ولي چطوري ميتونم با كامپيوتر ازش استفاده كنم
چون خودتون كه ميدونيد براي استفاده از اين كارت تلفن بد از تماس با isp بعد از شنيدن پيغام ميگه كد كارت رو بزنيدبعد ميگه شماره تلفن مقصد رو بگريد حالا راهي هست كه بشه با كامپيوتر اين كا رو كرد
مشكل اينكه چطوري بعد از شماره گيري مراحل بعدي رو مثل تلفن انجام داد كه همون وارد كردن كد وتلفن مقصد بعد از شنيدن پيغام منشي
مرسي
ميبخشيد اگه بد توضيح دادم منظورم رو
راستي با برنامه BITWARE ميشه اين كا رو كرد
من همين طوري با اين برنامه كار كردم وخواستم با هاش تلفن بتو قسمت ميرمbit phone بعد كه شماره تلفن رو زدم و تماس حاصل شد 1 پبغام به نام talk ميده كه من بتو نم با مقصد صحبت كنم ولي نميدونم چرا وقتي اين رو ميزنم ارتباط رو قطع ميكنه
اصلا چه طوري مي تونم با طرف صحبت كنم