سوال در مورد عکس

viroos

New Member
این اومذه با نرم افزار snagit (که از صفحه مانیتور فیلم میگیره ) فیلم گرفته و بعد فرمتش رو تغییر داده و به gif تبدیلش کرده تا یه عکس متحرک بشه
البته فکر میکنم اینجوری باشه

Parham

Well-Known Member
قوانين و شرايط استفاده از انجمنها

D11 - کلیه مطالب ارسالی که به زبان فارسی هستند باید با حروف فارسی درج شوند.
مجیدآنلاین یک سایت تخصصی ویژه کاربران پارسی زبان و بویژه ایرانی ها است و نوشتن متن های پینگلیش (فینگلیش) موجب آزار کاربران و ممنوع است. در صورتی که به هر دلیلی امکان تایپ کردن مستقیم حروف فارسی برایتان میسر نیست، می توانید از ابزار Transliterate سایت گوگل استفاده نمایید : Type in Persian - Google Transliteration

آخرین ویرایش:

lvliss.SaHaR

New Member
این اومذه با نرم افزار snagit (که از صفحه مانیتور فیلم میگیره ) فیلم گرفته و بعد فرمتش رو تغییر داده و به gif تبدیلش کرده تا یه عکس متحرک بشه
البته فکر میکنم اینجوری باشه

ممنون از راهنماییتون
من این کارو انجام دادم اما نشده.یعنی نتونستم به فرمت gif تبدیلش کنم
آیا نرم افزاره خاصی برای اینکار هست؟

SajadCG

کاربر فعال
با استفاده از نرم افزار camtasia studio میتونید به صورت gif ذخیره کنید.
ولی اگه میخوایند انیمشن gif کیفیت خوبی داشته با
فلیم مورد نظر را با یکی از فرمت های mp4-wmv-mpg-avi ذخیره کنید و با برنامه ای (MovieToAniGIF(32 kB به فرمت gif تبدیلش کنید.(پیشنهاد من mp4 هست)
فقط برای استفاده باید حتما Microsoft Visual C++ 2008 SP1 را روی سیستم نصب داشته باشید.
موفق باشید.

lvliss.SaHaR

New Member
من از دکستاپم به مدت 9 ثانیه فیلم گرفتم و فایل خروجی با فرمت avi بهم داد بعد اونو تبدیل کردم به mp4 حجم ویدیو شد 200 کیلوبایت بعدش با سه تا برنامه مختلف که فایل های ویدویی رو به gif تبدیل میکنن رو فایل 200 کیلوبایتی mp4 رو تبدیل کردم به gif حجمشون بالای 3 مگابایت شد
حتی یکی از برنامه ها به gif تبدیل کرد اما حجمش 15 مگابایت شد!!!!
هر کاری کردم حجمشون کم نشد من موندم این دوتا gif چطوری ساخته شدن که هم کیفیت دارن هم حجمشون بی نظیر کم هستش!!

http://up.khoone.org/images/aicsisfswych7ngbklrw.gif

http://up.khoone.org/images/smsge865oggd7s0acojs.gif

khoushechin

Well-Known Member
سلا م
فکر کنم این 2 تا انیمیشن یه جور خاص هست .
یعنی فقط موس داره تکون میخوره و بقیه تصویر ثابت هست. در مورد انیمیشن های gif توی هر فریم عکس فریم قبلی هم قائدتا باید بیاد که هر عکس اگه به طور مثال 200 کیلوبایت باشه باید برای هر فریم این مقدار تکرار بشه . مثل اینکه توی این gif این قانون صدق نمیکنه و فقط 200 کیلوبایت اولی است و بقیه همون اولی است. و فقط موس تکون میخوره
امیدوارم منظورمو رسونده باشم

lvliss.SaHaR

New Member
مرسی از راهنماییتون اما متاسفانه نفهمیدم منظورتونو:rose:
یعنی باید چجوری همچین چیزی رو ساخت؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
اول شما به نرم افزار Camtasia Studio نیاز دارید
بعد از فراهم کردن این نرم افزار و نصب آن ، در هنگام اجرا اقدام به ضبط یک آموزش کنید ( Record the Screen )
بعد از اجرای آموزش، فایل رو ذخیره کنید و بعد وقتی فایل آموزشی در نرم افزار انتقال پیدا کرد به قسمت Produce and share مراجعه کنید و گزینه Custom production setting انتخاب کنید سپس گزینه Gif - animation file را انتخاب نموده و فرایند مربوط به مراحل رو انجام بدین
موفقیتـ

جدیدترین ارسال ها

بالا