سوال در مورد عکس

Yunes.grapix

Well-Known Member
این جواب رو دوستمون amirstudio در همین انجمن داده :‌
در آدرس:‌

ببین دوست من، عکس HDR یه عکسه با دامنه رنگی وسیع 32بیتی، برای همینم هست که انقد عمق رنگ زیاد تو حس میشه

برای ساختنش هم ابحتیاج به یه دوربین حرفه ای داری که بتونی دستی Exposure رو تغییر بدی

3تا عکس از یه صحنه باید بندازی و حتما دوربینت باید ثابت باشه ( روی 3پایه) که Exposure تو این 3تا عکس به ترتیب 2+ ، 0 ، 2- باید باشه

بعدش این سه تا عکسو که ترجیحا هم با فرمت خام ( RAW ) عکس برداری کردی رو میبری تو فتوشاپ و از طریق منوی
File --> Automate --> marge to HDR

با هم ترکیبشون میکنی و به عکس HDR نهایی میرسی

البته یه سری پلاگین هم هست که از یه عکس jpg معمولی میتونه یه عکس شبیه عکسای HDR تولید کنه ولی به هیچ وجه کیفیت عکسای HDR واقعی رو نداره

h_nejatish

Member
ببین من بلدم عکس HDR درست کنم ولی عکسی که من درست می کنم کجا و اونایی که دیدم کجا :cry:

Yunes.grapix

Well-Known Member
ببین من بلدم عکس hdr درست کنم ولی عکسی که من درست می کنم کجا و اونایی که دیدم کجا :cry:

خوب این مقداریش بستگی به دوربین شما هم داره ، بهتره از دوربین های حرفه ای استفاده کنی . اگه کار خاصی داری و خواستی کرایه کنی (دوربین) دو سه مدل از دوربین هایی که یکی از دوستام توی آتلیه اش استفاده می کنه و عکس های اچ دی آر خیلی نازی باهاش تونسته درست کنه رو بهت معرفی می کنم تا در شهر خودت تهیه کنی

h_nejatish

Member
ببین اون عکسی که به صورت پیشفرض در خودت فایل ادوبی هست بازم زیاد به درد بخور نیست . منظورم اینکه کار گرافیکی روش انجام نمی دن؟ مثل همون پست اول

no.love

Member
ساخت اون عکس نمونه ای که گذاشتی خیلی ساده است.
فقط بازی با نور و رنگه.
منوی image>adjustments خوراکه این کاره زیاد نمیشه توضیح داد در موردش خیلی وسیعه.
:paint: موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا