سوال در مورد طراحی و سایز پوستر و بیلبورد

سلام به همه دوستان

من تا الان پوستر سایز بزرگ (از یک متر در یک متر تا 5 متر در 5 متر) طراحی نکردم و بزرگترین سایزی که زدم a3 بوده.
حالا سوالم اینه که برای طراحی تو این سایزهای بزرگ از چه سورسی باید استفاده کرد که همچین سایزی داشته باشه و موقع چاپ شاهد افت کیفیت نباشم؟
بزارید یکم واضح تر بگم،
قراره که یک پوستر تو سایز 5 متر در 5 متره بزنم که باید از تصویر یک آبشار درونش استفاده بشه که این آبشار قراره طوری باشه که کل صفحه رو پر کنه؛ همونطوری هم که می دونید، سایز 5 متر، 59000 پیکسله، خوب من از کجا باید یه عکس آبشار پیدا کنم که بتونم تو سایز باهاش کار کنم؟
و یه مساله دیگه اینکه، یه فایل 5 متر در 5 متر با رزولیشون 300 توی فتوشاپ که باز کردم سایزش شده 9 گیگ! آیا برای طراحی بیلبورد تو سایزهای بسیار بزرگ روش خاصی وجود داره و از سورس ها و عکس های خاصی استفاده میشه یا نه؟!

ممنون

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز سایز زیر 100 سانت مربوط به پوستر هست
بالای 1 متر دیگه out door هست و برای بنر و بیلبورد میشه پوستر بهش نمیگن
و یه نکته عرض دستگاه های بنر معمولا تا 3.20 متر میزارن البته تا 5 متر هم هست اما هر جایی نداره این دستگاه رو قبلش هماهنگ کنید با چاپخونه...
برای استفاده ازتصاویر هم باید تصاویر استوک و سایز بالا استفاده کنی dpi هم 72 کافیه چون دور نما داره و خیلی مهم نیست اون کیفیت از جهت دید از نزدیک (خطای دید حلش میکنه)
مد هم cmyk کا میکنید

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
شما واسه سایز های بزرگ نیازی نیست از dpi 300 استفاده کنید ، برای کارت ویزیت که نیاز به دقت بالایی داره باید از dpi 300 استفاده کرد ولی برای کارهای بزرگ و بنر ها شما از dpi 72 پیشفرض استفاده کنید کافیه و در ضمن با این dpi دیگه نیازی به پیدا کردن سایز های بالا نیستید و میتونید از عکس های "مثلا 2000*2000 " استفاده کنید مثل عکس دوربین ها
در ضمن مطمئنا استفاده از این dpi کیفیت شما رو پایین میاره ولی برای بنر ها این کافی هست ، و شما یک بنر رو از نزدیک نگاه نمی کنید و معمولا بنر ها از فاصله چند متری نمایش داده میشه
اینطوری بهتون بگم زیاد خودتون رو برای بنر از لحاظ کیفیت حساس نگیرید چون همه به همین صورت چاپ میکنن
موفقیتـ

---------------------------------------
e
شرمنده پست آقا علیرضا رو ندیده بودم موقعی که میخواستم بنویسم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا