سوال در مورد طراحی مجله

man4toman

New Member
با سلام
من یه سری سوال در مورد طراحی مجله تو ایندیزاین دارم:

1-اول در مورد صفحه بندی. میخواستم بدونم صفحاتم روچجوری باید بچینم. فرض کنین مجله 10 صفحه اییه خوب حالا صفحه 1 باید با 10 و صفحه 2 باید با 9 طراحی بشه والی آخر یا نه جور دیگست؟اگه اینجوریه بر فرض من میخوام یه عکس هم تو صفحه 1 باشه و ادامه ش تو صفحه 2 باید چیکار کرد؟

2-در مورد جلد رو و پشت چجوریه؟ مثل صفحه بندی معمولیه و اینکه با کل صفحه ها طراحی باید بشن یا جدا جدا؟

3-در مورد شماره گذاری صفحه آیا خودش بصورت اتوماتیک همچین کاری میکنه یا باید بصورت دستی اینکارو کرد مثلا میخوام تو همه صفحات زیر سمت راست نوشته بشه صفحه X خوب چیکار باید بکنم؟

4-در مورد خروجی. برای دادن به چاپ چه فرمتی باید باشه و اگه Pdf باشه چجوری باید بدون نیاز به فونت های استفاده شده تو سیستم من باشه؟

با تشکر

Bmashad'

Member
ميشه يه نمونه آماده تو قالب ماكروسافت ورد بذاريد ما هم دانلود كنيم ؟

sorosh

Active Member
سلام عزيز دل برادر

اگر چه جواب سوالات شما با كمي جستجو در اين بخش پيدا مي شد ولي اشكال ندارد

1- اگر منظور شما از اين كار فرم بندي است ...اول بايد تعداد صفحات مجله شما ضريب 4 داشته باشد.

دوماً هم صفحات را بايد به ترتيب شماره ببنديد يعني صفحه 1 را كنار 2 و صفحه 3 كنار صفحه 4 ...ضمنن فرم بندي

را ميتواني بعد از خروجي PDF ...فايل PDF را به چاپ خانه بدهيد آنجا فايل شما را فرم بندي ميكنند .( پولش را هم ميگيرند)

2- طرح جلد را ميتواني در محيط فوتوشاپ به همراه خط برش و عطف و خط تا كاركني و بايد در مود CMYK باشد و با پسوند TIF

3- بله عزيز شماره گذاری صفحه را خودش بصورت اتوماتیک انجام ميدهد ....شما در صفحه مستر پيج يك جايي را براي شماره

صفحه در نظر ميگيريد ...بعد در صفحه اول مستر پيج مثلن كلمه A را تايپ كرده و بعد از انتخاب كلمه A به منوي Type رفته

در شاخه Insert Special Character شاخه Auto Page Number را انتخاب ميكنيم ...در صفحه كناري مستر پيج هم همين

مراحل را انجام ميدهيم ولي در به جاي انتخاب Auto Page Number شاخه Next Page Number را انتخاب ميكنيم ..

حالا در صفخات اصلي شماره هاي صفحه به ترتيب از يك تا اخرين صفحه پشت سر هم شماره ها مي آيد

(تذكر مهم : بايد براي صفحات تعريف كنيد كه از كدام مستر پيج استفاده كنند .)

4- خروجي PDF براي چاپ خوب مي باشد اما بايد فونت هايي را بكار ببريم كه برنامه Acrobat Distiller آنرا بتواند پشتيباني

بكند يا به اصطلاح فني آن را Embed بكند ( مفهوم Embed اين است كه فونتهاي شما را در فايل PDF طوري تبديل ميكند

كه هر دستگاه ديگري آن فايل PDF را بدون نياز به نصب فونت باز ميكند )

البته براي گرفتن PDF از صفحات بهتر است يك پرينتر مجازي بر روي ويندوزتان نصب كنيد مثل پريتر

AGFA-Avantra 44 v2013.108 بعد از فايلتان پرينت تو فايل بگيريد بعد آن را با برنامه Acrobat Distiller تبديل به PDF

كنيد .

سروش

آخرین ویرایش:

Bmashad'

Member
بابا زير سيكلم بگيد ما هم بفهميم

ميشه يه فايل نمونه ساخته شده بذاريد ما ببينيمش اصلا چي هست ؟:-?

سلام
من جوابتو يه كمي ساده تر ميگم
شما يه سند جديد تو اين برنامه درست كن از صفحه 1 الي 10
به طوري كه اگه يه كتاب واقعي رو باز كني مث همون ببينيش يعني صفحات فرد دست چپت و صفحات زوج دست راست
بنابر اين صفحه يك از چپ شروع ميشه و صفحه اول كه تك صفحه است دست چپت قرار داره
حلا صفحه بندي تو انجام بده اگه عكس هم داري كه هم تو 2 و هم تو 3 ميخواي بياد بزار همون وسط كه دوست داري
يعني عملا تو نميتوني تو صفحه 1 و 2 يه عكس بزاري چون اين 2 صفحه پشت به پشت هم قرار دارند
تو ميتوني 2 و 3
4و 5
6 و 7
و ... تا آخر
اما از اين مسئله كه 1 رو با 10 يا 2 با 9
اين مسئله مخصوص شما نيست
شما صفحه آرايي كن و خروجي EPS بده به ليتو گرافي و بگو كه يه مجله 10 صفحه‌اي داري
بقيه كارهارو ليتوگرافي كاري رو كه سروش در بالا گفته رو انجام ميده
البته تو هم اگه وارد بشي و درك 3 بعدي از يه مجله و اين نرم افزار پيدا كني و حسابي بقيه چيزا ميتوني بفهمي چرا اگه يه مجلرو اوراق كني ميبيني كه صفحه 2 چرا با 9 كنار هم است
در مورد سوال 2 ميتوني از داخل راهنماي اين‌ديزاين عنوان Auto page number رو سرچ كن و يه زره شو بخون راحته خيلي راحت
البته قبلش مشكلات ديگتو حل كن بعد مجله ببند

BetaMaster

Member
sayeh_roshan جان :

من فكر مي كنم بامشاد حق داره...اگه شما ييه فايل نمونه بذاريد فكر مي كنم بهتر بشه متوجه شد...

ضمنا از همين فايل هم ميشه به عنوان تمپلت آماده استفاده كرد ...

و همه دعات مي كنن !

جدیدترین ارسال ها

بالا