سوال در مورد طراحي 2 يا 3 رنگ در فوتوشاپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام
من براي ارزون تموم شدن كار چاپ مجبورم از طرحهاي 2 يا 3 رنگ استفتده كنم نه 4 رنگ
حالا چكار كنم كه موقع انتخاب رنگ تو فوتو شاپ به رنگ چارم تجاوز نشه يهني فقط خانواده همون 3 رنگ رو انتخاب كنم :?:

ToFaN

Well-Known Member
داش بايد واسه كل لايه هات يه فوادر بسازي و كله لايه هاتو بريزي زير همون فولدر و رو فولدر دابل كليك كن و هر رنگي كه نمي خواي تيكش بردار
اگه نگرفتي بگو واسط تصويري آموزش بدم

vahid_pepsiman

New Member
با سلام شما مثلا می خاین یه کار چاپی با رنگهای آبی و مشکی داشته باشین تو کل کارتون مثلا نوشته ها و کادر ها که خودتون رنگ می دین از کانال رنگها فقط با کانال آبی و مشکی کار کنین و درصد رنگها رو تو بقیه کانالا صفر بگیرین و همچنین می تونین از تلفیق دو تا رنگ آبی و مشکی رنگهای دیگه ای هم بسازین و کارو به نوعی قشنگ تر بکنین برای اینکه از 1 عکسی که چهار رنگه استفاده کنین باید تو قسمت کانالهای رنگ دو تا رنگ زرد و قرمز و با ابزار کرو که میابرش کنترل + ام هستش وردارین یعنی هیچی تو این کانالها نباشه از تصویر و 2 رنگ باشه برای اینکه تصویرتون هم مشکل نداشته باشه بعد 2 رنگ کردن اول از تصویر یک کپی وردارین و فایل و ختکستری گری اسکیل کنین بعد تو قسمت کانالهای رنگ 4 تا رنگ رو هم حذف کنین در این حالت کل تصویر شما پاک شده بعد تو دو تا کانالی که انتخاب کردین تصویر خاکستری رو که کپی کرده بودین پیست کنین با این کار عکستون زیاد صدمه نمیبینه بعد دو رنگ کردنش و در آخر تو قسمت کانال 1 بار دیگه کل کارتونو چک کنین کا فقط کانالهای مشکی و آبیتون پر باشه و بقیه کانالها زرد و قرمز خالی باشه. امیوارم تونسطه باشم کمکت کنم :) ا

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
با سلام.
با تشکر از دوستانی که لطف کردن و توضیح دادن ، من میخوام به یه نکته دیگه هم اشاره بکنم و اون اینکه
اگه کار چاپی انجام میدید ، میتونید طبق روشهایی که بچه ها گفتن کار رو طراحی کنید و بعد با چاپخونه
هماهنگ کنید که مثلا برای زینک Magenta رنگ قرمز مورد نظر شما رو بسازه و بکار ببره و برای زینک CYAN
رنگ آبی مورد نظرتون و ...
شما باید رنگهای مورد نظرتون رو بصورت پرینت در اختیار چاپخونه بذارید. اگه در استفاده از این تکنیک کمی
خلاقیت بخرج بدید میتونید با هزینه ای مناسب یه کار 2 رنگ با جلوه 4 رنگ طراحی کنید.

نکته دیگه ای هم هست و اون اینکه اگه میخواهید کار تک رنگی رو با رنگ مورد نظر خودتون (مثلا قهوه ای)
چاپ کنید ، باید مود رنگی سندتون رو در حالت Duotone قرار بدید و ...
این تکنیکها رو سعی میکنم بصورت کاملتر و تصویری در یه تاپیک جداگانه آموزش بدم.

موفق باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا