سوال در مورد شطرنجی کردن فیلم

reza-hatami

New Member
با سلام دوستان من با edius 6.2 کار می کنم . تازه با این برنامه آشنا شده ام . قصد من شطرنجی کردن صورت شخصی است که در حال حرکت است. با توجه به آموزش هایی که داده اید گفت شده بود ( اگه ادیوس 6 داری با کی فریم کردن به راحتی اینکارو انجام میدی ) ولی من این قسمت را پیدا نکرده ام . خواهش می کنم که راهنمایی کنید . چون خیلی برام واجبه ...
یه سوال دیگه که چطوری می توانیم فیلم را بهصورت 90 درجه بچرخانیم

آخرین ویرایش:

mnh40

Well-Known Member
دوست مهربان سلام

ورودت رو به سایت تبریک میگم

شطرنجی کردن سوژه بارها و بارها توضیح داده شده ولی یکبار دیگه میگم

1- سوژه مورد نظر رو ماسک میکنیم به صورت زیر
اول وارد گزینه افکت میشیم بعد در قسمت videofilters+mask
2- در قسمت maskبه صورت زیر عمل میکنیم

0gnpff6pzqyh1fs5z6y0.jpg

mnh40

Well-Known Member
هر قسمتی رو که خوب متوجه نشدی بگو تا برات توضیح بدم:cool:

برای جواب سوال دومت هم بگم برو به این آدرس : effect+keyres+3d picture in picture

اونجا میتونی تصویرت رو 100 در صد بچرخونی ::green:

باز اگه به مشکل برخوردی بیا اینجا جواب میدم

reza-hatami

New Member
دوست عزیز بسیار متشکرم
یه سوال دیگه اینکه در موقع جدا کردن تیکه از فیلم ، مقدار مشخص را Set in و Set Out می کنم ولی با سیو کردن ( f11 ) درست نمی شود.

:green:

reza-hatami

New Member
یک سوال دیگه ...
آیا میشه در edius 6.2 زوم دیجیتال انجام داد . یعنی داخل فیلم بدون تغییر کیفیت زوم کنی. اگه میشه خواهشا یه راهنمایی کلی بکنید . و اگه نمیشه لطفا برنامه ای معرفی کنید و اگر طریقه کار را می دانید بگویید

mnh40

Well-Known Member
دوست عزیز بسیار متشکرم
یه سوال دیگه اینکه در موقع جدا کردن تیکه از فیلم ، مقدار مشخص را Set in و Set Out می کنم ولی با سیو کردن ( f11 ) درست نمی شود.

:green:

منظورت رو خوب نفهمیدم ولی فکر کنم منظورت اینه که وقتی یه قسمتی از فیلم رو جدا میکنی و میخوای موقع خروجی فقط همون قسمت رو خروجی بده دچار مشکل میشی و از اول فیلم خروجی میگیره ؟ ......... درسته .....

اگه مشکلت اینه به صورت زیر عمل کن:cool:

fizmlwguj810egmeblr2.jpg

mnh40

Well-Known Member
درجواب سوال دومت بگم که باید کیفیت عکس یا فیلمت بالا باشه تا دچار مشکل نشی مگر نه فیلم یا عکست هرچه قدر کیفیتش پایین باشه موقع زوم تار میشه :cool:

reza-hatami

New Member
بسیار متشکرم دوست عزیز من اون تیک رو فعال نمی کردم و با برنامه liquid 7 زوم را انجام دادم
یه سوال دیگه اینکه من یه فیلم 200 مگابایتی رو add می کنم بعد از تمامی کار هایی که روش انجام می دم و سیو می کنم حجمش حدود 2 گیگابایت می شود . خواهشا یه راهنمایی کنید
بعدش من در اون فیلم می خوام قمست بالایی را حذف کنم اینکار را در قسمت mask با زدن تیک outside انجام می دهم ولی موقع خروجی دادن بالای فیلم اون پاک شده ولی بصورت سیاه می آید . خواستم ببینم می شه اون قسمت سیاه رو هم پاک کرد ؟

آخرین ویرایش:

mnh40

Well-Known Member
عزیزم با چه فرمتی خروجی میگیری فرمت خروجیت رو بزار رو mpeg حجمش کم میشه اگرم پروکودر رو نصب داری از اون استفاده کن و فرمت سی دی بگیر فقط کیفیتت میاد پایین:cool:
سوال دومت هم خوب نفهمیدم درست توضیح بده ببینم چی میگی:mad:

جدیدترین ارسال ها

بالا