سوال در مورد سرعت مودم

New World

Member
با سلام.
من مودمم را 4 سال پيش گرفتم . ecom 56cst هستش. هر وقت وصل ميشدم سرعت رو 24 كيلوبايت نشون ميداد و من فكر ميكردم سرعت ايرانه ولي چند وقت پيش يه مودم براي يكي از بچه ها گرفتم و نصب كردم. كانكت كه شد پيغام 56 كيلوبايت رو داد. بازم شك داشتم گفتم بپرسم ببينم آيا مشكل از مودممه ؟
با تشكر.

alireza-metal

Active Member
خیر دوست عزیز

شما زیاد به اون عدد ها توجه نکن --- چون به هیچ وجه واقعی نیستن --- و در بعضی از مدل های مودم سعی شده که بیشتر سرعت واقعی رو نشون بده تا مجازی --- شما از طریق دانلود میتونی بفهمی که سرعتی که recive میکنی چه مقدار است و معیار رو از این طریق در نظر بگیری --- که هم از طریق نرم افزار میشه مثل flash get وهم خود browser مثل fire fox که در هنگام دانلود کردن در قسمت downloads شما میتونی xkbs/sec رو ببینی --- که معمولا برای دیال آپ در ایران برای خطوط e1 در حالت ایده آل حدود 5 تا 14 kb متغییر است --

موفق باشی

alireza-metal

Active Member
با دانلود فاير فاكس نهايتش 3 كيلو بايته!

اگه به این صورت هست پس از اکانت و مشکل از جائی هست که شما اکانت میخرید و از نظر سرعت واقعا پائینه --- در ضمن مطمئن باشید که موقعی که کار نمیکنید با اینترنت و چیزی رو دریافت نمیکنید تو کانکشن چیزی الکی recive نشه --- اگه به این صورت هست و بدون اینکه شما استفاده کنید برای خودش recive دائم میکنه مطمئن باشید نرم افزار یداره سرعتتونو میخوره یا میگیره و به دنبال اون نرم افزار باشید که bolck ش کنید - و حتما پورت های سیستم رو هم بررسی کنید از طریق fire wall

موفق باشید

mazoolagh

Active Member
سرعت 22~ 26 و بطور کلی زیر 28.8 میتونه به دلایل زیر هم باشه:

1- خط شما pcm هست. در اینصورت هیچ راهی بجز اینکه مخابرات pcm رو برداره نیست.
2- شما روی پریزهای دیگه دستگاه callerid یا تلفن با امکان نمایش callerid دارین (بخصوص مارک penas) - برای اطمینان کافی هست یکبار تمام دستگاههای تلفن و فکس و callerid رو از مدار خارج کنین و بعد به شبکه وصل بشین.

ضمنا" حداقل سرعت در خطوط e1 باید 42 باشه - متعارف بین 46 تا 52 هست و کمتر از این مقادیر نشوندهنده اشکال در سمت مشترک یا خط هست. شما میتونین از ispتون بخواین که خط شما رو مونیتور کنه و تمامی اشکالات اون رو بهتون بگه.

New World

Member
من كه موندم چيكار كنم. من ميگم اشكال از مودمه شما ميگين نه. تا 1 كيلوبايت هم مياد و بالاتر نميره !!

mazoolagh

Active Member
خوب شما خیلی ساده میتونی تشخیص بدی مشکل از خط هست یا مودم - یک مودم دیگه رو با همین خط امتحان کنی یا همین مودم رو رو خط دیگه ای که میدونی مشکل نداره (مثل خط دوستت) تست کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا