سوال در مورد سایت فلش

با سلام یه سوال داشتم الان من یه قالب فلش دانلود کردم میخواشتم به بیننم اینا باید تو سایت نصب بشه باید دیتابیس ساخت چطوری استفاده میشه کرد توضیح بدید و اینکه چطوری در اینا تغییرات ایجاد کنم واگر قالب باز دارید بدید به من

FlashBank

کاربر فعال
سلام دوسته من

شما با فلش کار کردین ؟ در چه سطحی ؟

فایل فلشتون رو باید ابتدا تغییراتی رو که میخواین روش انجام بدین و بعد از فایل SWF اون استفاده کنید . اگر فایل های جانبی کناره فایل اصلی مثلا عکس ، آهنگ ، دیتا و.. داره اونارو هم باید کنار فایل و در مسیری که در خود برنامه فلش مشخص شده Upload کنید .

موفق باشید .

خوب الان تو سایت به چه شکل استفاده میشود مثل فایل که دانلود کردم بندازم تو هاست

FlashBank

کاربر فعال
بله . وقتی که تمامی تغییرات خودتونو اعمال کردید این کار رو انجام بدین .

سلام دوسته من

شما با فلش کار کردین ؟ در چه سطحی ؟

فایل فلشتون رو باید ابتدا تغییراتی رو که میخواین روش انجام بدین و بعد از فایل swf اون استفاده کنید . اگر فایل های جانبی کناره فایل اصلی مثلا عکس ، آهنگ ، دیتا و.. داره اونارو هم باید کنار فایل و در مسیری که در خود برنامه فلش مشخص شده upload کنید .

موفق باشید .

با چه برنامه ای تغییرات بدم میشه اسم برنامه رو بفرمایید تا مثل روی قالب های آماده که انگلیسی هست تغیرات بدم

باتشکر از تمام دوستان آیا قالب فارسی دارید در اینجا قرار دهید یا انگلیسی ولی خوب باشه

یعنی کسی از دوستان فالب فلش خوب نداره برامون بزاره سایتهای خارجی بود گشتم ولی چیزهای جالبی نداشت

kiarash.M

Active Member
دوست عزیز سایت های فلشی مثل cms ها اصلا محبوب نیستند که خیلی راحت دنبال قالب بگردید ..
هر کی هم درست کرده برا خود ش کرده و به کسی نمیده .. چون کاملا شخصی است ..
خوب باشی ..

Mr. LonelY

کاربر فعال
باتشکر از تمام دوستان آیا قالب فارسی دارید در اینجا قرار دهید یا انگلیسی ولی خوب باشه

bebakhshid man eng type mikonam
shoma mitoni a site http://www.templatemonster.com/ ghalebe morede nazareto entekhab koni bad ba narm afzar hai k flasho save mikonan ghalebeto save koni bad decompilesh koni ta betoni virayeshesh koni
darkesh kheyli sakhte?​

باسلام و باتشکر اط کمهای شما بنده میخوام با برنامه Flash Decompiler تغییر بدم جاهای از فلش مثلا اونجا های که نوشته شده این برنامه سورسشو نشون مده ولی نتونستم تغییر بدم باید چیکار کنم با شکل راهنمایی کنید ممنون میشم

اگر کسی از دوستان با این برنامه کار کردهFlash Decompiler با شکل نشون بده به چه شکل بعد از لود کردن فایل فلش در برنامه تغییرات ایجاد کنم

FlashBank

کاربر فعال
سلام دوسته من

شما بعد از تبدیل فایل به FLA اونو با برنامه Adobe Flash تغییر بدین . همین . فایل FLA که با نرم افزار Flash Dec باز گردانی شده در یک پوشه در مسیر برنامه یا مسیری که شما تعیین کردین قرار میگیره .

جدیدترین ارسال ها

بالا