سوال در مورد ساخت MP3 Player

Unknow-Man

Member
سلام
من یه MP3 Player درست کردم که به نظر خودم خیلی خوب شده. دکمه ها و Interface ش هم کار خودم بوده. فقط یه چند تا مشکل یا بهتر بگم سوال دارم. ممنون میشم جواب بدید.
1- میشه کاری کرد که بعد از بستن برنامه آخرین پوشه ای را که باز کردیم در بار بعدی نمایش داده باشه و نیاز نباشه دوباره به اون پوشه بریم. درست مثل Winamp . شاید با save variable بشه !؟
2- دومین مشکل، مشکل همیشگی خیلی از بچه هاست و در مورد Seekbar هستش. من Seekbar را از تو مثال ها mmb برداشتم ولی یک کمی مشکل داره. اگه میشه یکی دقیقا بگه چه جوری باید خودمون یه سیک بار بسازیم.
3- میشه کاری کرد که وقتی کلید قطع صدا را میزنیم فقط صدای پلایر قطع بشه نه صدای کل ویندوز !؟
4- این پلایری که من ساختم از Custom Shape استفاده کردم. اما مشکل همیشگی اینه که mmb خوب اطراف شکل را برش نمی ده همیشه یه لکه های سفید تو شکل باقی میزاره. راهی برای حل این مشکل وجود داره؟
5- میشه کاری کرد که آخرین فایل هایی را که باز کردیم بعد از بستن برنامه و اجرای مجدد تو سونگ لیست باقی بمونه و اگه دکمه Play را زدیم دوباره پخش کنه ؟
6- این پلایر من دو حالت داره. یکی کوچیک و یکی بزرگ. میخوام بعد از انتخاب حالت کوچک برنامه به بالا ترین نقطه مانیتور و متمایل به راست منتقل بشه. چه جوری باید مختصات اون نقطه را بدست بیارم؟
ببخشید که سرتون را درد آوردم؛ منتظر کمک های شما هستم. فکر کنم با پاسخ به این سوالات مشکل خیلی از دوستان در زمینه ساخت پلایر با mmb حل بشه . مرسی
دانلود سورس پلایر با حجم 224 کیلو بایت

Unknow-Man

Member
دوست عزیز از پاسخت ممنون
من اون فایل هایی را که شما گفته اید دقیقا بررسی کرده ام و اون فایل ها هم همین مشکل را دارند.
در ضمن اون فایلی را گذاشتید من قبلا یه جایی دیده بودم. به هر حال اگر کار خودتونه فوق العاده هستش.
خواهش میکنم از دوستان کمک کنن تا بتونم کاملش کنم. یا حداقل بگویید امکان چنین کاری وجود دار یا نه ؟!
اصلا mmb میتواند ان کار هایی را که من خواستم انجام دهد؟!

silvercover

کاربر متخصص
سلام
من یه MP3 Player درست کردم که به نظر خودم خیلی خوب شده. دکمه ها و Interface ش هم کار خودم بوده. فقط یه چند تا مشکل یا بهتر بگم سوال دارم. ممنون میشم جواب بدید.
1- میشه کاری کرد که بعد از بستن برنامه آخرین پوشه ای را که باز کردیم در بار بعدی نمایش داده باشه و نیاز نباشه دوباره به اون پوشه بریم. درست مثل Winamp . شاید با save variable بشه !؟
2- دومین مشکل، مشکل همیشگی خیلی از بچه هاست و در مورد Seekbar هستش. من Seekbar را از تو مثال ها mmb برداشتم ولی یک کمی مشکل داره. اگه میشه یکی دقیقا بگه چه جوری باید خودمون یه سیک بار بسازیم.
3- میشه کاری کرد که وقتی کلید قطع صدا را میزنیم فقط صدای پلایر قطع بشه نه صدای کل ویندوز !؟
4- این پلایری که من ساختم از Custom Shape استفاده کردم. اما مشکل همیشگی اینه که mmb خوب اطراف شکل را برش نمی ده همیشه یه لکه های سفید تو شکل باقی میزاره. راهی برای حل این مشکل وجود داره؟
5- میشه کاری کرد که آخرین فایل هایی را که باز کردیم بعد از بستن برنامه و اجرای مجدد تو سونگ لیست باقی بمونه و اگه دکمه Play را زدیم دوباره پخش کنه ؟
6- این پلایر من دو حالت داره. یکی کوچیک و یکی بزرگ. میخوام بعد از انتخاب حالت کوچک برنامه به بالا ترین نقطه مانیتور و متمایل به راست منتقل بشه. چه جوری باید مختصات اون نقطه را بدست بیارم؟
ببخشید که سرتون را درد آوردم؛ منتظر کمک های شما هستم. فکر کنم با پاسخ به این سوالات مشکل خیلی از دوستان در زمینه ساخت پلایر با mmb حل بشه . مرسی
دانلود سورس پلایر با حجم 224 کیلو بایت

1- بله همچین چیزی امکان پذیر هست. با خود MMB به تنهایی نمیشه چون که کادر های بازگشایی فایل هاش هیچ ورودی برای مسیر پیش فرض نمیگیرن. البته BrowseForFolder ورودی مسیر میگیره اما فقط به همون محدود میشه. زاه حل این سوال استفاده از plugy و فرامین قسمت Dialog هست. همون چیزی که میخاین. حالا با هر استفاده میتونین مقدار برگشتی کادر بازگشایی فایل رو توی رجیستری ذخیره کنین و در دفعه بعد همین مقدار رو به فرامین پاس کنین تا پوشه قبلی باز شه.

2- والا برای سیک بار بهترین آموزش همون مثال هاست. حالا اگه بیشتر توضیح بدین که چی میشه خوب میشه. یا قسمت seekbar نمونه خودتون رو بزارین تا بررسی کنیم.

3-بنده راه حلی برای این سراغ ندارم.

4- اگه یه کم بیشتر کنتراست رنگ ها رو تنظیم کنی نتیجه بهتری میگیری. سعی کن که محدوده پلیرت به خوبی مشخص باشه با outline و outline رنگ واضح و تکی داشته باشه. یعنی Gradiant نداشته باشه.

5- موقع خروج، محتویات songlist رو ذخیره کن و در دفعه بعد در آغاز کار اون ها رو لود کن. توی فایل ذخیره کنی بهتره.

6- با استفاده از ثابت ScreenWidth() میتونی عرض صفحه رو بدست بیاری که مقدار این عرض برابر با مختصه ی عرض آخرین پیکسل سمت راست هست.

سیلور راست میگه تو با mmb نمیتونی اینکا رو بکونی فقط تا یک هدی من بک نمونه با دلفی درست کردم اگه میخوای بگو برات بزارم؟خودت میتونی کامل تر کنی
اونی هم که گفتم حرفه ای هست و ساختمش با دلفی هست نه mmb

Unknow-Man

Member
1- من از فرمان AudioOpen برای باز کردن فایل استفاده کردم. دقیقا از کدوم فرمان قسمت Dialog پلاگین plugy باید استفاده کنم؟ میخوام فرمت های مختلف فایل های صوتی باز بشه ! نه فقط MP3 ! آیا بعد از باز کردن به طور اتوماتیک پخش میکنه ؟
2- سیک بارم اصلا کلان خوب کار نمیکنه. مثلا با پخش موزیک جلو نمیره یا وقتی با موس جلو می برم همونجا میمونه و حرکت نمی کنه.اگه برات زحمتی نیست پلایر را دانلود کن ،سیک بار توش هست .
5- در مورد سوال پنجم و songlist : میشه بگی پارامترهای این دو تا فرمان چی باید باشه تا Save یا Load بشه.
SongListSave("","") SongListLoad("","")
تو پارامتر اول چی باید بزرام و تو پارامتر دوم چی ؟ لیبل سونگ لیست پلایرم SongList هستش.
سوالات 4 و 6 مشکلش حل شد ..دستت درد نکنه... اگه اینا را هم بگید ممنون میشم...
Power-Game من که دلفی بلد نیستم... !

سعی میکنم برات یک نمونه بزارم ولی بهت قولش رو نمیدم چون سرم خیلی خیلی شلوغه ببخشید!!!

silvercover

کاربر متخصص
1- من از فرمان AudioOpen برای باز کردن فایل استفاده کردم. دقیقا از کدوم فرمان قسمت Dialog پلاگین plugy باید استفاده کنم؟ میخوام فرمت های مختلف فایل های صوتی باز بشه ! نه فقط MP3 ! آیا بعد از باز کردن به طور اتوماتیک پخش میکنه ؟
2- سیک بارم اصلا کلان خوب کار نمیکنه. مثلا با پخش موزیک جلو نمیره یا وقتی با موس جلو می برم همونجا میمونه و حرکت نمی کنه.اگه برات زحمتی نیست پلایر را دانلود کن ،سیک بار توش هست .
5- در مورد سوال پنجم و songlist : میشه بگی پارامترهای این دو تا فرمان چی باید باشه تا Save یا Load بشه.
SongListSave("","") SongListLoad("","")
تو پارامتر اول چی باید بزرام و تو پارامتر دوم چی ؟ لیبل سونگ لیست پلایرم SongList هستش.
سوالات 4 و 6 مشکلش حل شد ..دستت درد نکنه... اگه اینا را هم بگید ممنون میشم...
Power-Game من که دلفی بلد نیستم... !

1- از فرمان d_multi_open استفاده کن.

کد:
open specified file

filter$='Text files|*.txt|Any file|*.*||'
PluginSet("plugy","filter$")
PluginRun("plugy","d_filter")

title$='write here new open-dialog title'
PluginSet("plugy","title$")
PluginRun("plugy","d_open_title")

def_file$ = 'CUSTOM|c:\windows\file.txt'
PluginSet("plugy","def_file$")
PluginRun("plugy","d_multi_open")
PluginGet("plugy","status")

Message("number of files selected = ","status")
if (status) then
for i=1 to status
**file
PluginSet("plugy","i")
PluginRun("plugy","d_file")
PluginGet("plugy","file$")
**path
PluginSet("plugy","i")
PluginRun("plugy","d_path")
PluginGet("plugy","path$")
**name
PluginSet("plugy","i")
PluginRun("plugy","d_name")
PluginGet("plugy","name$")
**ext
PluginSet("plugy","i")
PluginRun("plugy","d_ext")
PluginGet("plugy","ext$")
**
msg$='File['+CHAR(i)+'] = '+file$+'\npath = '+path$+'\nname = '+name$+'\next = '+ext$
PluginSet("plugy","msg$")
PluginRun("plugy","d_msg")
next i
end

مثل کد بالا. توی خط filter میتونی هر نوع فایل خاصی بزاری. بعدش برای اجرا مقدار بازگشتی رو به PlaySound پاس کن. خوب راهنمای پلاگی برای این قسمت رو بخون همه چیزای که میخای داره. فقط حوصله کن.

برای Seek bar که باید ببینم.

برای ذخیره محتویات مثل کد زیر عمل کن:

کد:
SongListSave("SongList","<SrcDir>\list.lst")

پارامتر دوم مسیر هست برای ذخیره فایل.

Amir Nasiri

Member
سلام به همگی
من سورس کامل برنامه ی mmb play رو د ارم اگه خواستید بگید تا آپلود کنم.

Unknow-Man

Member
سلام
در مورد سونگ لیست همانطور که گفتی من فرمان زیر را توی دکمه OpenAudio گذاشتم. سونگ لیست ذخیره میشه .
SongListSave("SongList","C:\list.m3l")
اما وقتی فرمان زیر را تو Page Properties میزارم تا سونگ لیست لود بشه تو سونگ لیسته پلایریم چیزی نمی یاد !
SongListLoad("SongList","C:\list.m3l")
در مورد باز کردن فایل با پلاگی : من راهنمای پلاگی را مطالعه کردم و طبق راهنما کد زیر را نوشتم. اول اینکه مقدار بازگشتی متغیر file$ هستش یا نه؟ بعدش اینکه باید اون فرمان شرطی و حلقه را بر دارم یا نه؟ نمیدونم چه جوری مقدار بازگشتی را به فرمان playsound پاس کنم . من این فرمان را میدم ولی یک فقط یک فایل را پخش میکنه.
باید لوپ را بردارم؟ یک کم توضیح بده؟ تازه این را اگه کامل کنم تازه میشه باز کردن فایل با پلاگی بعدش باید تو رجیستری ذخیره کنم!
کد:
filter$='Music files|*.mp3; *.ogg; *.wma; *.wav'
PluginSet("plugy","filter$")
PluginRun("plugy","d_filter")
title$='Open Audio file :'
PluginSet("plugy","title$")
PluginRun("plugy","d_multi_title")
PluginRun("plugy","d_multi_open")
PluginGet("plugy","status")
If (status) Then
  For i=1 To status
    **file
    PluginSet("plugy","i")
    PluginRun("plugy","d_file")
    PluginGet("plugy","file$")
    **path
    PluginSet("plugy","i")
    PluginRun("plugy","d_path")
    PluginGet("plugy","path$")
    **name
    PluginSet("plugy","i")
    PluginRun("plugy","d_name")
    PluginGet("plugy","name$")
    **ext
    PluginSet("plugy","i")
    PluginRun("plugy","d_ext")
    PluginGet("plugy","ext$")
    msg$='File['+CHAR(i)+'] = '+file$+'\npath = '+path$+'\nname = '+name$+'\next = '+ext$
    PluginSet("plugy","msg$")
    PluginRun("plugy","d_msg")
  Next i
End

silvercover

کاربر متخصص
شما سرسی رو که تغییر دادین( کامل بزارین لطفا) بزارین یا Pm کنین. تا بررسی کنیم با دوستان.

silvercover

کاربر متخصص
جناب rasulhajian لطفا به تاریخ نوشته شدن مطالب توجه کنید و به دور از هیجان عمل کنید.

تشکر از حسن همکاری شما.

copol

Banned
خوب بزارین مردم استفاده کنن
البته خواهشا

اگر منظوره ايشون mmb universal player بوده باشه ، من که سورسش رو نديدم جايي .

بررسي ميکنم و اگر سورسي بود ... :oops:

جناب rasulhajian لطفا به تاریخ نوشته شدن مطالب توجه کنید و به دور از هیجان عمل کنید.

تشکر از حسن همکاری شما.

حامد جان سخت نگير . :oops:

mmb universal player کاره جالبي بود ... البته فقط فلش پلير اون .

جدیدترین ارسال ها

بالا