سوال در مورد ساخت بنر یک fast food

force

Member
سلام:
دوستان عزیز من زیاد با عکس و اینجور چیزا سرو کار ندارم,بیشتر با فلش کارای وب و... انجام میدم,حالا میخوام برای یک fast food به نام (دلکده) بنر درست کنم ولی نمیدونم چه کار کنم که خوب از کار در بیاد,چون کارایی که تا حالا درست کردم فقط رو مانیتور دیده میشدن اما این قرار بره بالای مغازه ,میتونم اون رو با فلش درست کنم اما اونچه دلم میخواد نمیشه ,بالاخره photo shop و برنامه های مخصوص عکس امکانات خیلی بیشتری دارن.
خلاصه میخواستم به من بگین که چطوری کار کنم :
اندازه فونت ها چه قدر باشه ,عکس رو با چه کیفیتی save کنم,از چه رنگ هایی استفاده کنم,اصلا طرحم چطوری باشه ,اگه چند تا sample هم برام قرار بدین خیلی ممنون میشم.

Dr.RiOT

New Member
خب اینی که شما میگی یه بیلبورده دیگه پروژه از دست فلاش خارجه باید بری سراغ فتوایمپکت و فتوشاپ.
فتوشاپ بهترین کار برا اینه من یه مثال برات میزنم.

اول اینکه رنگها باید CMYK باشن.
دوم نسبت DPI به سایز بیلبورد اصلی

مثلا اگه بخوای بیلبورد 6 متری بزنی باید حداقل با Page DPI 350 بزنی( این مهم ترین مسئله ست)
البته همون نزدیک 5 متر میشه چون باید 350 رو تقسیم بر 75 کنی دیگه خودت مقایسه کن!
عکسهایی هم که میخوای انتخاب کنی باید بالای 350 DPI رو داشته باشند.

CMYK 8 Bit مهم ترین مسئلست.

هر عددی که از تقسیم بیرون کشیدی Padet رو باید برابر اون عدد کوچیک کنی !(مثلا 5 رو باید 5 برابر کوچبک کنی)
یعنی یه بیلبورد 10 CM رو باید تو یه پد 2 CM باز کنی.

بعد که خواستی بکنیش 10CM باید DPI رو بکنی 72 !

فکر کنم کلیه توضیحات رو دادم:paint:

force

Member
سلام:
خوب من الان میخوام دوتا بنر درست کنم :
یک افقی: cm 350*70
یک عمودی: cm 50*400
از صفحه CMYK استفاده میکنم ,ولی این رو نمیدونم که:
حالا باید برای اینا تو فتو شاپ صفحه چند در چند وبا dpi چند باز کنم ؟

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
برای رسیدن به پاسختون در قسمت مقالات و آموزشهای گروهی توضیحات کاملی هم برای طراحی و هم برای چاب وجود داره که بهتره سری به اونا برنید

یک افقی: cm 350*70
یک عمودی: cm 50*400
از صفحه CMYK استفاده میکنم ,ولی این رو نمیدونم که:
حالا باید برای اینا تو فتو شاپ صفحه چند در چند وبا dpi چند باز کنم ؟

اما اگه عجله داری و میخواید کارتون راه بیفته شما میتونید در فتوشاپ فایلتون رو با هیمن اندازه ها اما با dpi پایین تر مثلا 100 یا 72 انجام بدید تا حجم کار زیاد نشه
اما اگه از تصویری در کارتون استفاده میکنید سعی کنید حتی الامکان اندازه تصویر اینقد بزرگ باشه تا نیاز به برزگ کردن تصویرتون نباشه

به نظر من برای طراحی اینجور کارا بهتره از رنگهای گرم استفاده کنید و مطالبی رو که به عنوان کلمات اصلی هستند با فونت درشت نوشته بشه
در نهایت وقتی خواستید فایلتون رو ذخیره کنید با فرمت tiff ذخیره کنید و برای چاپ ببرید
فکر میکنم تمام سوالاتتون در حد توان پاسخ داده شد بازم اگه سوالی بود در خدمتم
موفق باشید

force

Member
خیلی ممنون ,فقط میخواستم ببینم که عکس با کیفیت کافی از کجا بیارم؟؟؟؟؟؟

سلام
با عرض معذرت باید بگم که متاسفانه اطلاعات دوستانی که جوابتو دادن زیاد کامل نیست!
دوست عزیز، اولین کاری که باید بکنی باید dpi شما 72 باشه که معمولا در چاپخانه اون رو حتی به 50 هم میرسونن! (برای مصرف کمتر رنگ) :D
دومین کارت اینه که سایز بنرت رو بدی. مثلا اگه 2*3 متره، باید سایزش رو 300*200 سانتی متر بدی.
سومین کارت اینه که برای زیبایی کار باید از رنگهایی مثل نارنجی،زرد،قرمز و تلفیق این چند رنگ استفاده کنی.
چهارمین کارت اینه که بعد از اتمام کار اون رو با پسوند jpg ذخیره کنی. (اگه tiff هم ببری، چاپخونه میکنتش JPG)
البته بسته به نوع دستگاه چاپ فرق میکنه.
بعد از فلت کردن تصویر، Mode رنگها رو هم CMYK و هم RGB میتونی بکنی. چون دستگاههای چاپ بنر هم RGB هستن و هم CMYK‌ !!! ولی بازم میگم اکثرا RGB میزنن!‌ (چون اگه CMYK باشه، دستگاه بیشتر رنگ مصرف میکنه و حتی طرح تیره تر میشه)
بازم اگه مشکلی داشتی بگو.
موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا