سوال در مورد ساخت آيكون

سلام من دو تا سوال دارم
1 چجوري ميتونم يه عكسو به آيكون تبديل كنم؟
2 چجوري ميتونم اونو ترانسپرنت كنم يعني بگ گراند نداشته باشه و خود دسكتاپ هم از لابه لاش پيدا بشه
اگه كمك كنين ممنون ميشم

Sunboy454

Active Member
با برنامه هایی که در این رابطه هستن ، یه سرچ تو گوگل بکنی با همین عنوانی که میخوای بهت کلی لینک میده

FashisT

Active Member
برای تبدیله عکس که ایکون برنامه های زیادی هست ولی برای ترانسپرنتی فرمت .gif فابلیت حفظ لایه ترانسپرنت رو داره اونم میتونی CTRL+ALT+SHIFT+S رو بزنی و در قسمت تنظیم ها ترانسپرنتی رو تیک بزنی.../
فعلا
13.gif

Sunboy454 گفت:
با برنامه هایی که در این رابطه هستن ، یه سرچ تو گوگل بکنی با همین عنوانی که میخوای بهت کلی لینک میده
مصلما من هم اينو ميدونم و دلايلي براي مطرح كردن سوالم اينجا داشتم مثل پاسخ سريعتر و استفاده از تجربيات دوستان كه هر جايي پيدا نميشه

FashisT گفت:
اگه ميشه اسم چند تاشونو لطف كنين بگين در ضمن منظور از حفظ ترانسپرنت تو خود آيكون هست نه عكسش
بازم ممنونم :lol:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

من برنامه Axialis IconWorkshop رو پيشنهاد ميكنم

اين برنامه قابليت استفاده از فرمتهاي PNG و PSD رو داره ، يعني شما ميتوني كه آيكن مورد نظرتو تو فتوشاپ طراحي كني و با PNG ذخيره ( كه حالت ترانسپرنت داره ) بعد از توي برنامه Import كني ، به همين راحتي.

خود برنامه افكت‌ها ي جالبي داره ( سايه ، فيلتر و .... )‌، در كل بهترين برنامه براي آيكن سازيه از نظر من

فـــــــــعــــــلا
sheklak.gif

آخرین ویرایش:

Saman

سلام

يه سرچي زدم واست لينك دانلود رو پيدا كردم

Icon.jpg

دانلود برنامه

Serial :21010396-34346-87196-22984-07343

از نظر من همتون دانلود كنيد ، چون بهتر از اين گيرتون نمياد
15.gif
38.gif

فـــــــــعــــــلا
sheklak.gif

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
برای آیکون کردن عکس یه راه ساده تر هم وجود داره اونم اینه که :
عکستو تو فتوشاپ یا هر برنامه ای دیگه طراحی کن بعد بصورت BMP ذخیره کن و اونو تو Paint باز کن سایز اونو تبدیل کن به 32*32 بعد اونو save as کن با نام 01.ico بعد اونو ذخیره کن حالا میبینی که اون به آیکون تبدیل شده به همین راحتی

Saman

سلام

پس حالت ترانسپرنتي چي ميشه ؟

فـــــــــعــــــلا
sheklak.gif

adame_haji گفت:
برای آیکون کردن عکس یه راه ساده تر هم وجود داره اونم اینه که :
عکستو تو فتوشاپ یا هر برنامه ای دیگه طراحی کن بعد بصورت BMP ذخیره کن و اونو تو Paint باز کن سایز اونو تبدیل کن به 32*32 بعد اونو save as کن با نام 01.ico بعد اونو ذخیره کن حالا میبینی که اون به آیکون تبدیل شده به همین راحتی

دستت درد نكنه ولي آيكناش تو ويژوال بيسيك بار نميشن
بايد راه اول رو هم آزمايش كنم

Saman

سلام

اين راهي كه حاجي جان گفت فقط براي نمايش هستش ، يعني تو برنامه‌ها نميشه ازش استفاده كرد.

با برنامه كه كار كني ، فكر مي‌كنم بهتر باشه

فـــــــــعــــــلا
sheklak.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا