سوال در مورد روتوش تصاوير در فتوشاپ 9

karname

Member
سلام من چند وقت پيش در يك عكاسي ديدم با فتوشاپ 8 صاحب مغازه با سلكت كردن قسمتي از صورت و زدن كليد اف 2 به سرعت در چند ثانيه عكس را روتوش مي كرد اما من بعدا در خونه با فتوشاپ 8 و 9 هر كار كردم نشد يعني وقتي اف 2 رو مي زدم عكس به جاي روتوش شدن پاك مي شد مي خواستم ببينم پلاگين يا چيزه خاصي رو مي خواد يا چيز ديگه اي رو
خيلي ممنون
خداحافظ

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آموزشای درست و اساسی رتوش عکس رو می تونید از بخش مقالات سایت ببینید حدود 5 - 6 روش واسه این کار گفته شده

من که فکر نمی کنم بشه با زدن کلید F2 چنین کاری رو انجام داد!

Parham

Well-Known Member
البته می‌شه تعدادی از کارها را به صورت اکشن ایجاد کرد و روی عکس اجرا کرد برای راحتی‌ کار ، اما باز هم باید برای بهتر شدن کار مقداری از کارها را به صورت جداگانه انجام داد

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اون F2 ای رو که میگید یک اکشن آماده و یا ساخته شده بوده که به کلید F2 نصبت داده بودن و با زدن کلید همون طور که پرهام گفت اون اکشن اجرا میشده.
ساختن این جور اکشن ها هم کار سختی نیست.

آخرین ویرایش:

karname

Member
s.h.r.m.k گفت:
اون F2 ای رو که میگید یک اکشن آماده و یا ساخته شده بوده که به کلید F2 نصبت داده بودن و با زدن کلید همون طور که پرهام گفت اون اکشن اجرا میشده.
ساختن این جور اکشن ها هم کار سختی نیست.
با عرض سلام مجدد
مي شه اين اكشن رو بهم بديد چون من نمي دونم چه جوري ساخته مي شه اگه بديد ممنون مي شم
خداحافظ

Parham

Well-Known Member
اکشن را باید خودت بسازی ، در بخش مقالات سایت مجید آنلاین یکی‌ دو مورد در مورد نحوه استفاده از ابزارهای مختلف برای روتوش عکس و همچنین نحوه ایجاد اکشن وجود داره ، یک نگاهی‌ به آنها بندازی فکر می‌کنم بتونی‌ با کمی‌ صرف وقت به جواب خودت برسی‌ ...

satyar

New Member
اكشن سازي كاملا نمي تونه جواب گو باشه من الان چند ساله دنبال برنامه نويسي مي گردم كه اين مشكل ما عكاسهاي مغازه اي رو حل كنه ولي نيست همسايه بغلي من اين برنامه رو داره ولي به ما كه نمي ده ازش استفاده كنيم

S.H.R.M.K

Well-Known Member
satyar ضمن خوشامد گویی

میشه بگی چه برنامه ای رو داره همسایتون؟

satyar

New Member
اگه مي تونستم يا حتي كوچكترين اشاره اي مي كرد الان ديگه خودم اين برنامه رو داشته خيلي وارد تر از
اين حرفهاست البته رقابته ديگه كاريش نميشه كرد :cry:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من که فکر نمی کنم بشه رتوش تصویر رو با استفاده از مثلا یه اکشن یا یه دکمه (!) به صورت دلخواه درآورد.

چون برای رتوش درست و حسابی اول ابعاد صورت فرد انتخاب بشه که ابعاد صورت هر کسی هم با دیگری فرق می کنه. بعد باید تنظیمات مربوط به هر فرد مخصوص خود اون فرد انجام بشه (با توجه به رنگ پوست و ...)

به هر حال من فکر می کنم همون روشای رتوشی که توی آموزشای بخش مقالات سایت گذاشتیم از همه بهتر و مطمئن تر باشه. اون آموزشایی که من گذاشتم که از یه سایت معتبر گرفتم که خود سایتش ادعا می کرد که این روشا همون روشایی هست که توی استدیوهای معتبر عکاسی دنیا استفاده می شه.

Parham

Well-Known Member
البته برنامه هم برای اینکار هستش‌ که اگر خواستی‌ بگو تا معرفی‌ کنم ...

karname

Member
sara_is_nice_girl گفت:
من که فکر نمی کنم بشه رتوش تصویر رو با استفاده از مثلا یه اکشن یا یه دکمه (!) به صورت دلخواه درآورد.

چون برای رتوش درست و حسابی اول ابعاد صورت فرد انتخاب بشه که ابعاد صورت هر کسی هم با دیگری فرق می کنه. بعد باید تنظیمات مربوط به هر فرد مخصوص خود اون فرد انجام بشه (با توجه به رنگ پوست و ...)

به هر حال من فکر می کنم همون روشای رتوشی که توی آموزشای بخش مقالات سایت گذاشتیم از همه بهتر و مطمئن تر باشه. اون آموزشایی که من گذاشتم که از یه سایت معتبر گرفتم که خود سایتش ادعا می کرد که این روشا همون روشایی هست که توی استدیوهای معتبر عکاسی دنیا استفاده می شه.

ضمن عرض سلام
من هم نگفتم که با یک اف 2 ساده بلکه ابتدا اون ناحیه رو انتخاب می کرد و سپس اف 2 رو می زد و عکس تا حدود زیادی روتوش می شد و من اینو با چشمای خودم دیدم البته اگه این کار نیاز به دی ال ال یا چیز های مشابه که با یک کپی پیست ساده بشه ازشون استفاده کرد شاید بتونم از اون عکاسه یک کپی بگیرم فعلا خداحافظ

جدیدترین ارسال ها

بالا