سوال در مورد رنگ کردن تصویر توسط اکشن اسکریپت

hossein.mahdavi

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان :
امروز با یه مشکلی برخوردم گفتم بیام تو فروم از بچه ها کمک بگیریم
پروژه من به این صورته که در صفحه نمایش فلشم یک تصویر گل و پروانه داریم ، حال می خواهیم این تصویر رو رنگ کنیم اما با برنامه نویسی ، بزارید کمی موضوع را بازترش کنم . ما از قبل توسط فتوشاپ تصویر گل و پروانه را طراحی کردیم و فقط شامل خطوط طراحی بصورت سیاه و سفید است . سپس اونو رنگ می کنیم . بنابراین ما دو تصویر از این گل و پروانه داریم یکی بصورت سیاه و سفید و دیگری بصورت رنگی . حالا کاری که من می خواهم انجام دهم اینه که با گرفتن کلیک ماوس و حرکت روی قسمتهای مختلف عکس سیاه و سفید ، دقیقا قسمت رنگی نشان داده شود ( تصویر زیر اون ) و ثابت بماند . به عنوان مثال اگر ما کلیک ماوس رو بگیریم و روی بال پروانه بکشیم همون قسمتهایی که ماوس روی اون کشیده شده رنگی شود . اول خواستم از خاصیت ماسک فلش استفاده کنم ولی هرجور باهاش کل انجار رفتم نتونستم . دیگه موخم سوت کشید گفتم بیام تو فروم مطرحش کنم شاید یه فرجی بشه . دوستان ببخشید که این قدر توضیح دادم ، آخه گفتم یه خورده توضیح بیشتر بدم تا منظور خود را بطور کامل برسانم پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر می کنم .

hossein.mahdavi

New Member
سلام دوستان بعد از دو سه روز فکر کردن یه نکته ای به ذهنم خورد گفتم اگر باز ابزارهای فلش بیاییم تصویر خود را که بصورت سیاه و سفید است برداری کنیم مثلا جاهایی که خط مشکی است خود خط مشکی قرار دهیم و جاهایی که سفید است با رنگ سفید پر کنیم یا با ابزار مربع یا دایره اونو پر کنیم . اون وقت می شه یه کارهایی کرد آخه چند سال پیش یه سورس دیدم همین جوری کارده بود ولی الان هرچی می گردم پیداش نمی کنم . اصول کارش بر اساس ماسک و ماسکت بود و اکشنی به ماوس اون نسبت داده بود که با کشیدن روی تصاویر وکتوری که ما می کشیدیم تصویر رویی پاک می شد و تصویر زیری نشان داده می شد . حالا اگر ما زیر این تصویر رویی ( تصویر سیاه و سفید ) تصویر رنگی بزاریم تصویر ما با کشیدن ماوس رنگ می شه . کسی از دوستان چنین سورس یا فایل فلشی نداره که با کشیدن ماوس خطی که توسط فلش کشیده شده باشه رو پاک کنه ممنون می شم با تشکر از راهنمایی دوستان .

++Hadi++

Active Member
تو امضام ،رنگ آمیزی
البته این روش وکتورشه.بیت مپ هم می شه کار کرد که البته روش های خاص خودشو داره که باید بری تو پیکسل های بیت مپ و ....

جدیدترین ارسال ها

بالا